Megamenu for Bootstrap
 


București, 01 Iunie 2017

CSM Poli Iași a remizat acasă cu FC Voluntari, scor 1-1, cu o etapă înaintea finalului play-out

Iasi-Voluntari-1-1-play-out

Miercuri, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iași, formația locală, CSM Poli Iași a terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Voluntari, după un meci de bun nivel tehnic și cu ratări mari la ambele porți.

Ieșenii au deschis scorul în minutul 34, autorul golului Bojan Golubovic, iar FC Voluntari a reușit egalarea cu 8 minute înaintea finalului de meci, prin Gabriel Deac, introdus în teren din postura de jucător de rezervă, de Claudiu Niculescu în minutul 69.

Cele două combatante au fost și cele mai bune echipe ale play-out-ului, reușind să acumuleze cele mai multe puncte, cu un plus pentru ieșeni, care nu au fost învinși în cele 13 jocuri disputate.

Antrenorul ieșenilor, Eugen Neagoe, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Îmi pare rău că n-am reușit să câștigăm, ne-am creat multe ocazii de a marca. L-am prins pe Bornescu într-o zi fantastică. Bravo lui, știam că este un portar foarte bun și îl felicit pentru jocul de astăzi. Mai avem un joc luni și mi-aș dori să-l câștigăm. Nu știu pe ce jucători ne vom baza, pentru că, pe unii dintre ei, îi voi lăsa începând de mâine în vacanță, pentru că și fără bani și să-i mai țin încă 4-5 zile, este destul de greu. Eu zic că, a fost o perioadă foarte frumoasă, am avut ocazia să lucrez cu niște jucători admirabili și de foarte mare caracter. Au fost întotdeauna întârzieri la salarii de trei luni, chirii neplătite, dar băieții s-au antrenat de fiecare dată, dând dovadă de mare caracter."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii