București, 19 Decembrie 2016

CSM Poli Iași a învins Dinamo, scor 3-1, pe un teren înghețat

Iasi-Dinamo-3-1-etapa-21

Gheața de pe terenul din Iași, a fost mai subțire ca cea de pe terenul din Tg. Mureș, acolo unde Pandurii Tg. Jiu a abandonat meciul după pauză, datorită pericolului de accidentare al jucătorilor.

Lipsa terenurilor încălzite, programarea jocurilor la ore târzii, face ca meciurile să se desfășoare în condiții deosebit de dificile, datorită gheții sau zăpezii.

La începutul lunii, CSM Poli Iași a jucat meciul cu Concordia, pe o suprafață de joc plină cu zăpadă, iar în meciul cu Dinamo, au fost suprafețe ale terenului cu gheață.

Golurile de pe stadionul Emil Alexandrescu, au fost marcate de Andrei Cristea, '24 (pen); Andrei Ștefănescu, '73 și Vasile Gheorghe, '90 (pen), pentru Iași, respectiv Nedelcearu, '07, pentru Dinamo.

La jumătatea primei reprize, Andrei Cristea alunecă pe suprafața cu gheață, din fața porții lui Brănescu și nu poate șuta corespunzător.

Din minutul 63, Dinamo evoluează în 10 oameni, Busuladzic a văzut cartonașul roșu, pentru fault asupra lui Crețu.

După acest joc, Dinamo ocupă locul 5 de play-off, în timp ce Iașiul ocupă locul 9 de play-out.

După meci, portarul echipei Dinamo, Laurențiu Brănescu, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Acesta n-a fost fotbal ce s-a jucat astăzi! A fost o cacealma. Sincer, îmi doresc ca Federația să mai pună alte două-trei etape, să jucăm și de Crăciun și de Revelion, de sărbători, să venim pe aici să ne rupem picioarele. Și-așa suntem plătiți la timp, la Dinamo este bine. Alte echipe nu și-au primit banii de mult timp. Până la urmă și ei au jucat pe același teren, am pierdut și trebuie să mergem înainte. La Tg. Mureș, lucătorii n-au vrut să intre pe teren, foarte bine. Trebuie să punem piciorul în prag toți jucătorii din România, pentru că nu se poate așa ceva."

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii