Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 09 Mai 2016.

CSM București câștigă Champions League la handbal feminin, în finala cu Györi ETO

CSM Bucuresti, castigatoare Champions League CSM București câștigă trofeul Champions League la handbal feminin, după o finală de vis, cu echipa maghiară Györi ETO, scor 29-26.

După primele 30 minute, scorul a fost 13-12, pentru CSM București, iar după cele două reprize, scorul a fost egal 21-21, fiind nevoie de două reprize suplimentare de câte 5 minute, scorul fiind tot egal, 25-25.

După loviturile de departajare de la 7 metri, jucătoarele CSM-ului, au fost la înălțime, meciul terminând-use cu scorul de 29-26.

Isabelle Gullden Cea mai bună jucătoare de pe teren, a fost suedeza Isabelle Gullden, marcând 15 goluri, contribuind astfel, decisiv la câștigarea finalei de către FCM București.

Partida disputată duminică, pe Papp Laszlo Arena din Budapesta, a fost condusă de o brigadă de arbitre din Norvegia, alcătuită din Kjersti Arntsen și Guro Röen. La meci au asistat 12000 spectatori, din care peste 600 au fost români, care au încurajat frenetic echipa bucureșteană.

Proaspăta campioană europeană, jucătoarea CSM-ului, Oana Manea, a declarat după meci la televiziunea Digi Sport, următoarele: "Nu am cuvinte la ceea ce vreau să spun ce meci a fost. Mă gândesc că și la națională am avut această experiență, unde amjucat prelungiri și vreau să spun cuvinetele Cristinei Vărzaru, care a spus că noi suntem Danemarca din 92, care au venit de pe plajă și au ieșit campioni. Am avut mentalitate și un spirit de învingătoare. Apărarea și poarta au fost punctul nostru forte, mai ales la loviturile de la 7 metri. Toate am fost senzaționale, toate ne-am bătut și am stat 10 minute în plus față de ce ne așteptam. Este ceva ce nu pot descrie în cuvinte".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.