Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 20 Mai 2016.

CS Mioveni va juca cu UTA și Gaz Metan, în ultimele două etape

FC Brasov v Gaz Metan, 0-1 CS Mioveni, echipa de pe locul 4 din clasamentul play-out, al seriei B din Liga a 2-a, va juca cu UTA și Gaz Metan, în ultimele două etape, echipe clasate pe locul 1 și respectiv 2.

În etapa a 8-a, atât UTA cât și Gaz Metan au câștigat. În meciul de la Arad, disputat joi, UTA a întâlnit Chindia Târgoviște, pe care a învins-o cu 3-1 și care a trecut pe locul 3, în timp ce Gaz Metan a câștigat la Brașov, cu scorul de 1-0.

Antrenorul echipei FC Brașov, Adrian Szabo, a declarat la televiziunea Digi Sport, după meciul pierdut acasă cu Gaz Metan, următoarele: "A fost un meci disputat și aprig, chiar dacă noi nu am fost și în prima repriză atât de dârji și de aprigi cum au fost adversarii. În a doua repriză, am avut o atitudine mult mai bună, s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, chiar dacă ei au avut situații mai clare, pe fondul dorinței noastre de a egala și de a reveni în joc".

"Nu cred că este loc de interpretări de nici un fel, sperăm să obținem și victorii, pentru că ne dorim. Ne-am obișnuit cu situația în care se află clubul, de "faliment" (insolventa, n.r.), căutăm să obținem victorii, nu le putem obține, nu le putem și asta este, adversarii înseamnă că sunt mai buni ca noi. Vom avea în continuare meciuri cu Tîrgoviște și cu UTA, dar pe unii tot îi învingem!", a mai spus Adrian Szabo, in incheiere.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.