CRISTIANO RONALDO a câștigat BALONUL DE AUR FIFA 2013
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

CRISTIANO RONALDO a câștigat BALONUL DE AUR FIFA 2013

Cristiano-Ronaldo-Balonul-de-Aur-2013București, 13 ianuarie 2014. În gala festivă din această seară de la Zurich, a fost decernat trofeul Balonul de Aur, portughezului Cristiano Ronaldo, atacant al echipei Real Madrid.

Cu ochii în lacrimi, CR7, a primit Balonul de Aur, asistat de celebrul Pele, câștigător a 3 ediții a Cupei Mondiale și autor a peste 1200 goluri în cariera sa și de fiul său, încîântat de frumoasa bijuterie.

Cristiano Ronaldo a declarat în momentul înmânării Balonului de Aur următoarele: "Sunt foarte fericit, este foarte dificil de a câștiga acest premiu". În continuare, CR7 a mai spus: "Este un moment extrem de emoțional. Tot ce pot spune este mulțumesc tuturor care au fost implicați."

Cristiano Ronaldo a mai declarat: "În primul rând trebuie să mulțumesc mult tuturor coechipierilor mei de club și echipa națională. Fără toate eforturile lor acest lucru nu ar fi fost posibil. Mulțumesc soției mele, prietenilor mei, fiului meu."

Cristiano Ronaldo, alături de iubita sa Irina Shayk, în așteptarea atribuirii Balonului de Aur 2013, la Gala festivă de la Zurich, cu câteva zeci de minute înaintea atribuirii trofeului. În momentul surpriderii imaginii, CR7 nu știa cui se va atribui trofeul, dar parcă avea o presimțire.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash