CR7 de neoprit la Stckholm
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

CR7 de neoprit la Stockholm

CR7-a-adus-calificarea-portughezilorBucuresti, 20 noiembrie 2013. Toata lumea vorbeste despre Cristiano Ronaldo după incredibilul hattrick al său pentru Portugalia, în partida de play-off cu Suedia, în noaptea de marți.

Superstarul lui Real Madrid a calificat echipa sa în turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, cu trei goluri fermecătoare, într-o victorie cu 3-2, la Stockholm împotriva Suediei.

Internetul a fost plin de desene animate, aducând un omagiu pentru CR7, după ce a obținut o victorie împotriva unuia dintre marii jucători din lume, Zlatan Ibrahimovic.

După un început prudent, portughezii au obținut ceea ce și-au dorit, grație lui Cristiano Ronaldo. Așa cum le-a cerut antrenorul Erik Hamrén, Suedia a avut mult mai mult posesia decât în Lisabona, dar au amenințat rareori poarta portughezilor. În timp ce Ibrahimović a jucat mai profund decât în ​​mod normal, Ronaldo a fost la fel de amenințător ca niciodată, marcând de trei ori.

Suedia, însă, a avut o oportunitate mai bună după pauză prin Sebastian Larsson. Cu toate acestea, Portugalia a declanșat apoi un contraatac letal care sa încheiat cu golul lui Ronaldo din minutul 50. Suedia are nevoie acum de trei goluri pentru a merge în Brazilia. Ibrahimović a marcat două dintre ele în minutele 68 și 72, în interval de cinci minute.

Cu toate acestea, Ronaldo nu acceptă situația și mai înscrie de două ori în minutele 77 și 79. Scorul cu care se încheie partida, 3-2 în favoarea portughezilor, iar scorul general după cele două manșe a fost 4-2 pentru Portugalia, obținând astfel biletele pentru luna iunie 2014 la World Cup Brazilia.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash