București, 18 Februarie 2017

CFR își consolidează locul de play-off, după victoria cu ASA Tg. Mureș, scor 2-0

CFR-ASA-2-0-etapa-24

CFR Cluj învinge ASA Tg. Mureș, scor 2-0, în prima partidă a etapei a 24-a, disputaă vineri pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, consolidând-uși astfel locul de play-off, indiferent dacă termină pe locul 5 sau 6. CFR Cluj mai are de disputat două jocuri, la Iași și acasă cu FC Viitorul. Dacă la terminarea sezonului regular, CFR se află la egalitate de puncte cu una dintre echipele Dinamo sau Astra, contracandidate la ultimele două locuri de play-off, este avantajată datorită rezultatelor directe.

După o primă repriză anostă, în care nu și-a creat ocazii clare de gol, în cea de-a doua, CFR a reușit să marcheze de două ori, prin Tomislav Sorsa, '58 și Alexandru Păun, '67, dar a fost la un pas să primească gol în minutul 52, atunci când Bâtfoi, singur cu portarul Mincă, trage pe lângă poartă!.

Este de lăudat, modul cum a marcat Alexandu Păun, cu vârful bocancului, dintre doi apărători, așa cum de multe ori procedează starul lui Barcelona, Leo Messi.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuță, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: "Prima repriză, nu a fost una reușită, a fost presiune mare, trebuia să câștigăm neapărat și să ne distanțăm un pic de echipele din spatele nostru. A doua repriză, am jucat bine, am și marcat, obținând tri puncte foarte importante. Este meritul jucătorilor în primul rând. Ei trebuie să demonstreze că merită să joace meciul următor din primul 11, bravo lor, felicitări!"

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii