căutare personalizată

  

 

 

21 august 2012, Play-off, Champions League

CFR Cluj invinge Basel cu 2-1 in deplasare, iar Sougou a jucat de nota 10

SougouArpad Paszkany a declarat dupa meci pentru Dolce Sport: "Fotbalul seamănă din ce în ce mai mult cu şahul, unde maestrul este antrenorul. Am jucat foarte bine, am mizat pe căderea fizică a elveţienilor. Din păcate a venit acel gol, dar în repriza secundă am jucat aşa cum mi-am imaginat".

 In continuare, Paskany a mai spus: "Pentru Sougou trebuie lăudat Mureşan, ca el este şeful scouterilor. L-am urmărit doi ani şi jumătate înainte să îl aducem la noi. Felicit toată echipa, inclusiv pe Andone. Am avut ofertă de mai mult de două milioane şi jumătate şi nu l-am dat pe Sougou".

Jucatorul Cadu a spus pentru Digisport: "Este o victorie foarte mare, mai e un meci, va fi foarte greu la noi, FC Basel e o echipă foarte bună. În prima rrepriză am intrat timzi, cu frică să nu primim gol, dar apoi ne-am revenit. Imediat după golul lor a fost pauză, am venit în vestiar şi ne-am zis că nu e nimic pierdut. Echipa a făcut un meci foarte bun, dacă tot aşa jucăm, putem merge mai departe. Mai sunt 90 de minute, în fotbal se poate întâmpla orice".

Pentru FC Basel a marcat Marco Streller, în minutul 44, iar pentru CFR Cluj a înscris Sougou in minutele 66 şi 71.

FC Basel: Sommer - Steinhöfer, Sauro (Kovac 86'), Dragovic, Park -  Cabral, Diaz - D. Degen (F. Frei 72'), Salah, Stocker (A. Frei 79') - Streller.

CFR Cluj: Felgueiras - Pinto, Cadu, Rada, Camora -  Rui Pedro (Nicoară 72'), Godemeche (Mureşan 67'), Sare, Bastos - Sougou - Kapetanos (Ronny 50').

Alexandru Neata

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash