București, 16 Octombrie 2017

CFR Cluj termină la egalitate pe propriul teren, cu FC Botoșani, scor 0-0

CFR-Botosani-0-0-et-14

Duminică, într-un meci al primei etape din returul sezonului regular, CFR Cluj a remizat pe propriul teren cu FC Botoșani, scor 0-0, după un meci cu multe greșeli de pase de ambele părți și cu o eroare de arbitrj în favoarea echipei clujene.

Cu un sfert de oră înaintea fluierului de final, al centralului Istvan Kovacs, Moruțan este faultat în careu de Culio și deși era la doi metri de fază, centralul Kovacs, nu acordă penalty pentru FC Botoșani.

Cele două apărări și-au făcut în general bine treaba, dovada că singurele ocazii de gol, au fost consemnate în repriza secundă, câte una de fiecare poartă, prin șuturi puternice din afara careului, autori Moruțan, minutul 62 și Hoban, în minutul 64, portarii Arlauskis și Cobrea reușind să evite golurile.

Antrenorul echipei FC Botoșani, Costel Enache, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: „Am realizat ceea ce așteptam de la băieți, sacrificiu, determinare și un spirit de grup deosebit în seara aceasta. Mai mult decât punctul obținut, valorile acestea pe care noi încercăm să le creăm, mă bucură pentru că o să ne ajute pe viitor. Strategia de bază din această seară, a fost să avem o organizare defensivă foarte bună, pentru că știam că avem în față o echipă cu jucători de calitate, cu potențial ofensiv foarte bun. Nu ne-am creat foarte multe ocazii de gol. Apreciem calitatea adversarului, am încercat să-i studiem și am văzut că are un joc foarte bine pus la punct.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii