București, 31 Ianuarie 2018

CFR Cluj și-a încheiat stagiul pregătirilor din Spania, cu un bilanț excelent, 6 victorii

Dan-Petrescu-2018

CFR Cluj a revenit marți în țară, după pregătirile de iarnă din Spania, Valencia, cu un bilanț excelent, 6 victorii din 6 partide și un singur gol primit.

Ciprian Deac a fost golgheterul echipei în aceste amicale, cu 5 goluri marcate, fiind secondat de noul venit de la Dinamo, Costache cu 3 goluri. Alexandru Ioniță venit în această pauză competițională de la Astra, a marcat singurul gol din amicalul cu Borussia Monchengladbach U23.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat la întoarcerea în țară pe Aeroportul din Cluj, următoarele: „Poate nici adversarii n-au fost așa cum ne așteptam, dar eu zic că băieții au făcut o pregătire excelentă, n-am ce să le reproșez nimic la niciun jucător. Și Ioniță și Mailat, au jucat foarte bine, parcă joacă de-o viață la această echipă, Țucudean la fel nu a înscris, dar a jucat foarte bine. Meciul cu Steaua va fi mai ușor decât meciul cu Chiajna, sunt sigur de asta, pentru că jucătorii vor aborda mult mai concentrați meciul cu Steaua decât cu Chiajna.”

Întrebat dacă sunt pregătiți să câștige campionatul, Dan Petrescu a spus: „Rămâne de văzut, normal că vrem să ajungem cât mai sus și cât mai sus este locul unu. Cu jucătorii care i-am adus, CFR Cluj este mai puternică decât în 2017. Sper să aibă dreptate și Casele de Pariuri și specialiștii.”

Rezultatele și marctorii din turneul de pregătire din Spania, conform site-ului oficial al clubului: CFR Cluj – CD Castellon 4-0 (Hoban, Culio, Costache); CFR Cluj – Rapid Viena 3-1 (Mailat, Deac, Costache); CFR Cluj – Borussia Monchengladbach U23 1-0 (Ioniță); CFR Cluj – Videoton 3-0 (Deac, Păun, Coman); CFR Cluj – FC Sfântul Gheorghe (Rep. Moldova), 6-0 (Deac x 3, Păun, Balde, Costache) și CFR Cluj – Beijing Rehne 3-0 (Ioniță, Omrani, Mailat).

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii