București, 06 Februarie 2017

CFR Cluj și Steaua, au terminat la egalitate, scor 1-1 și cu câte un jucător eliminat

CFR-Steaua-1-1-etapa-22

Duminică, într-un meci al etapei a 22-a, disputat la Cluj, CFR și FC Steaua, au terminat la egalitate, scor 1-1. Mai întâi, Alibec a deschis scorul în minutul 16, dintr-un penalty, obținut tot de el, pentru ca Ciprian Deac să egaleze, în minutul 58.

În minutul 33, Achim îl faultează în careu pe Larie, se dictează penalty și Nascimento ratează.

Alibec a primit cartonașul roșu în minutul 37, pentru cumul de cartonașe galbene. Din minutul 71, egalitatea numerică a jucătorilor celor două echipe se restabilește, întrucât Ciprian Deac, a fost trimis la vestiare, tot pentru cumul de cartonașe galbene.

Egalul după acest meci nu avantajează nicio echipă. Distanța dintre FC Viitorul, ocupanta locului 1 și FC Steaua, se mărește la 4 puncte, iar CFR Cluj, ocupă în prezent locul 7, de play-out.

Denis Alibec, autorul golului echipei FC Steaua, a declarat la televiziunea Digi, după meci, următoarele: "Mă bucur că am reușit să marchez în această seară, dar pe de altă parte sunt trist că am luat acel roșu, care după părerea mea, nu-l meritam. La primul galben, s-a dat un fault inexistent, am preluat mingea, nici măcar nu l-am atins pe Larie. Când am văzut că a dat fault, mi-am pus mâinile în cap. Nu poți să dai galben pentru așa ceva. Al doliea galben, am simțit că mă atinge Larie, am căzut și m-am ridicat imediat, nu am cerut fault. Eu știu că așa este regulamentul, dacă nu ceri fault și te ridici imediat, nu dai galben."

 

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii