București, 09 Decembrie 2018

CFR Cluj și Gaz Metan, au terminat la egalitate, scor 2-2, rezultat care îi mulțumește pe cei de la FCSB

Faza-meci-CFR-Gaz-2-2-et-19-a

Sâmbătă, într-un meci al etapei a 19-a, CFR Cluj a remizat acasă, cu Gaz Metan, scor 2-2, după ce a fost condusă pe tabela de marcaj, vreme de 74 minute, reușind să egaleze și chiar putea câștiga, dacă Culio marca în ultimul minut al meciului, atunci când a ratat un penalty.  

Din minutul 64, Gaz Metan a evoluat în 10 oameni, Trif fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, pe care le-a încasat într-un interval de două minute.

În urma acestui rezultat, diferența dintre locurile 1 și 2, CFR Cluj și respectiv, FCSB a rămas de 6 puncte, cu mențiunea că, bucureștenii au un meci mai puțin disputat.

Antrenorul echipei Gaz Metan, Mihai Teja, a declarat după egalul obținut la Cluj, la televiziunea Digi, următoarele: „Ținând cont de ultima fază, avem un sentiment de mulțumire, pentru că, să primești penalty în ultima secundă, nu este ușor. Am avut noroc că a ratat, până la urmă a fost bine, am luat un punct, dar era păcat, pentru că am muncit foarte mult. Cred că echipa mea, a jucat un fotbal bun și felicit jucătorii, pentru tot cee ce fac pe teren. În prima repriză, putea fi și mai mult de 2-0. A doua repriză, dacă intram cu 2-0 la pauză, poate altfel era. Era clar că CFR-ul o să vină mai mult, să împingă jocul.”

„N-am vrut să ne apărăm, dar după aceea, a venit din nou eliminare, a treia la rând, în meciurile mari. Am jucat duminică, miercuri, sâmbătă, numai în 10 oameni, cu FCSB, Viitorul și CFR Cluj și este destul de greu. Acum, poate a fost o eliminare corectă, dar îmi felicit jucătorii că au dat dovadă de spirit de sacrificiu. Al doilea cartonaș galben primit de Trif, mi s-a părut prea ușor acordat. Nu cred că a fost un fault să pună în pericol integritatea, părerea mea, dar d-voastră analizați mult mai bine, vedeți fazele mult mai bine, decât le văd eu”, a spus în încheiere Mihai Teja.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Banca-de-rezerve-a-Echipei-Nationale

Citește și: Cosmin Contra explică dacă jucătorii știau Regulamentul UEFA, în meciul cu Muntenegru

Imediat după victoria Echipei Naționale a României de la Podgorica, în meciul cu Muntenegru, scor 1-0 și clasarea pe locul secund al grupei 4,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X