CFR Cluj și FC Viitorul, au terminat nedecis, într-un meci din etapa a 25-a

București, 15 Februarie 2020

../Imagini-01-2020/CFR-Viitorul-0-0

FC Viitorul a obținut un punct în deplasare, după partida cu CFR Cluj, disputată vineri, scor final 0-0. Prezența echipei FC Viitorul în play-off, depinde de acum și de jocul rezultatelor, suspansul va continua până în ultimul minut al etapei a 26-a.

CFR Cluj a avut șansa deschiderii scorului, în minutul 25 prin Ciprian Deac, după reluarea excelentă cu capul, însă portarul Căbuz a fost la post și și-a salvat echipa.

Cea mai mare ocazie de gol de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, a avut-o oaspeții, prin Gabi Iancu, în minutul 31, atunci când a trimis mingea în bara transversală, din afara careului.

Partea a doua a partidei, a fost una echilibrată, ambele echipe au jucat prudent, niciuna dintre echipe n-au vrut să riște, iar ocaziile mari de gol au lipsit cu desăvârșire.

Declarația tehnicianului echipei FC Viitorul, după egalul cu CFR Cluj

Managerul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după egalul cu CFR Cluj, la televiziunea Digi, următoarele: „Ne-am adaptat foarte bine la teren, care a arătat cum a arătat. Știam că CFR-ul are un joc mult mai bun ca noi, mult mai puternici acasă. A trebuit să ne adaptăm repede și la tactică și la teren. La începutul de meci am fost foarte surprinși, n-am făcut pase în primele 15-20 de minute, după aceea, ușor-ușor am făcut ce trebuie și am avut ocazie, cu toate că CFR-ul a dominat, a controlat meciul. Noi ne-am axat pe ce puteam, am avut și ocazia lui Iancu. Nu au greșit în apărare, dar din păcate s-a terminat 0-0, niciunii n-au marcat.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X