București, 08 August 2019

CFR Cluj și Celtic au terminat la egalitate, în prima manșă a turului 3 preliminar din Champions League

../Imagini-006-2019/Mario-Rondon

Miercuri, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, CFR Cluj și Celtic s-au confruntat în prima manșă din turul 3 preliminar al Champions League, scor final 1-1, iar șansele de calificare pentru echipa antrenată de Dan Petrescu sunt mult diminuate.

Astfel returul de la Glasgow, ce va fi peste o săptămână, se anunță unul de totul sau nimic pentru CFR Cluj. Chiar în cazul când nu vor reuși să se califice pentru play-off-ul Champions League, CFR Cluj va mai continua în Play-off-ul Europa League și se vor confrunta cu învingătoarea din partida Sheriff Tiraspol / AIK.

Pentru CFR Cluj, Mario Rondon a reușit deschiderea de scor în minutul 28, pentru ca numai peste 9 minute să fie egalată de Celtic prin James Forrest. Din echipa de start a CFR Cluj, a lipsit Culio, accidentat, fiind o piesă grea în angrenajul echipei.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat conform site-ului Telekom Sport, următoarele: "Nici eu nu am înţeles cum nu a ajuns la mingea aia, trebuie să văd faza bine. Mie de pe bancă mi s-a părut că parcă s-a oprit, s-a speriat. O băga în poartă, era eroul serii şi ar fi fost prima înfrângere a lui Celtic în acest an. Ei nu au pierdut un an de zile un meci de fotbal, nici nu ştiu să piardă. Şi cred că în ultimul an de zile nu au avut meci aşa greu ca ăsta. Acum nu mai putem să îi surprindem, pentru că au simţit pe pielea lor că CFR e o echipă bună".   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Eric-de-Oliveira

 

Citește și: FC Viitorul are punctaj maxim după două partide în Liga 1 și nici un gol primit

Pentru pronosportiști, partida de la Ploiești, de pe Ilie Oană, dintre Chindia Târgoviște în calitate de gazdă și FC Viitorul, era una cu un rezultat...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X