București, 03 Februarie 2020

CFR Cluj se distanțează în clasamentul Ligii 1, după victoria cu FCSB

../Imagini-01-2020/CFR-Cluj-v-FCSB-1-0

Șapte puncte are avans CFR Cluj, față de echipa de pe locul secund U Craiova, după victoria de duminică, cu cel mai de temut adversar în lupta pentru titlu, FCSB.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius, în minutul 79, cu un șut bine plasat din 20 metri, după ce cu un minut înainte, FCSB evolua în 10 oameni, după eliminarea lui Planic, pentru fault în calitate de ultim apărător asupra lui Deac.

Echipa FCSB nu mai pierduse un meci în Liga 1, din data de 23 Noiembrie, atunci când a fost învinsă pe propriul teren de Astra, după evoluțiile de excepție ale cuplului Budescu-Alibec.

La felul cum a evoluat duminică în partida pierdută cu CFR Cluj, FCSB nu putea spera decât cel mult la un egal, întrucât nu și-au creat nicio ocazie clară de gol, neexpediind nici un șut pe spațiul porții lui Arlauskis.

Victoria echipei conduse de pe bancă de Dan Petrescu, este una de moral, având în vedere partida din cadrul 16-zecimilor Europa League cu Sevilla, din 20 februarie.

Declarația tehnicianului echipei CFR Cluj

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după victoria cu FCSB, la televiziunea Telekom, următoarele: „Victoria este venită pe final, dar este o victorie meritată. Ocaziile și fazele mai importante le-am avut noi. Nu țin minte nici un șut al FCSB pe spațiul porții, deși era echipa cea mai în formă. Ultimele 7 deplasări, a câștigat de 7 ori. În afară de meciul cu Astra, pe care-l pierduse, știam valoarea lor și din toate meciurile amicale. Ne-am adaptat repede la teren, care nu a fost foarte bun. Ne-am antrenat pe acest teren toată săptămâna, pentru că la Cluj, toate terenurile erau înghețate. Victoria este meritată, fără dubii și nimeni nu are ce să zică.

„Mie îmi era puțin frică, să nu fim concentrați. La meciurile amicale n-am avut o evoluție foarte bună, în schimb, cu FCSB am jucat foarte bine. Mă îngrijora posesia lor și felul cum joacă între linii. Am reușit să facem un pressing avansat, așa am dat și golul, după ce, Ciprian a făcut pressing și Planic a luat roșu. Dacă îi lăsam să joace, era foarte greu, au putut să alerge băieții. Victoria este importantă pentru moral”, a mi spus în încheiere Dan Petrescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-01-2020/Casemiro-dubla-cu-Sevilla

 

Citește și: După câștigarea Super Cupei, Real Madrid revine pe Bernabeu cu victorie, în partida cu Sevilla

La mai puțin de o săptămână de la cucerirea Super Cupei Spaniei, în Arabia Saudită, Real Madrid revine pe Santiago Bernabéu și în prezența...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X