CFR Cluj s-a distrat cu Oţelul Galaţi
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

CFR Cluj s-a distrat cu Oţelul Galaţi

CFR_Cluj-Otelul-scor-fluviuBucuresti, 08 octombrie 2013. Oţelul Galaţi a fost învinsă cu 7-2 în deplasare de CFR Cluj în cadrul etapei a 10-a a campionatului României, iar Derick Ogbu a reuşit tripla în acest meci.

Luni seara, CFR Cluj a primit vizita celor de la Oţelul Galaţi în ultimul meci din etapa a 10-a a campionatului României. Echipa gazdă era favorită la victorie, însă ţinând cont de poziţiile lor din clasament era de aşteptat să fie o partidă destul de echilibrată. Nu a fost însă aşa, iar potrivit celui mai bun comentariu live de fotbal oferit de bet, CFR Cluj a deschis scorul în minutul 6 prin Maah. În minutul 24, Ogbu şi-a început recitalul şi a dus scorul la 2-0. Peste patru minute Maah a reuşit dublă, în timp ce scorul primei reprize, 4-0, a fost stabilit de Dokovic în minutul 40. Şi repriza a doua a fost începută foarte bine de echipa clujeană, iar în minutul 48, Ogbu a făcut şi el dubla. Peste două minute, echipa gălăţeană a marcat şi ea primul său gol prin Henrique. În minutul 61 CFR Cluj a marcat iarăşi, autor Denilson Gabionetta. După doar două minute, Ogbu a făcut tripla, iar tabela arăta 7-1 în favoarea echipei gazdă. Ultimul gol al meciului a fost reuşit de oaspeţi în minutul 84 prin acelaşi Henrique. În urma acestei victorii, CFR Cluj a urcat pe locul 9 cu 13 puncte, iar Oțelul Galați a rămas pe locul 14 cu 10 puncte.

Tot luni a evoluat şi cealaltă echipă clujeană din Liga 1, U Cluj. Aceasta a fost condusă cu 1-0 la pauză în deplasarea de la Botoşani, dar a restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde. În minutul 55 echipa clujeană a rămas în inferioritate numerică, dar a reuşit să se apere bine şi astfel scorul a rămas 1-1.

Bogdan Marinescu

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash