București, 14 Decembrie 2015.

CFR Cluj pierde la Botoșani și își diminuează șansele de play-off

Botosani-CFR-2-1Având în vedere că până la finele sezonului regulat al campionatului, CFR Cluj mai are de disputat patru meciuri, toate deosebit de grele cu Dinamo și ASA Tg. Mureș acasă, cu Astra și CSU Craiova în deplasare, șansele de a prinde un loc de play-off sunt din ce în ce mai mici, chiar și în situația primirii celor 6 puncte de la TAS. Toți acești trei adversari luptă cu șanse mari pentru consolidarea pozițiilor actuale de play-off.

În partida disputată duminică cu formația FC Botoșani din deplasare, scor 2-1, CFR Cluj nu a pus mari probleme gazdelor, în afara golului lui Cristian Lopez din minutul 79. Gazdele au dominat jocul, reușind să intre la cabine după prima repriză cu un avantaj de două goluri, marcate de Attila Ngadeu, minutul 31 și de Istvan Fulop, minutul 45+1.

Putem să mai amintim de alte două situații clare de gol ale echipei botoșenene, în minutele 21, atunci când Acsinte trage din 10 metri pe colțul scurt, balonul fiind deviat de Goian în bară și minutul 58, Martinus a șutat din 8 metri pe colțul lung, iar portarul Vâtcă a respins cu piciorul, din cădere.

Fundașul echipei CFR Cluj, Camora, a declarat după meci la postul TV, Digi Sport, următoarele: "Dacă vom juca cum am făcut-o în prima repriză, ne va fi foarte dificil să ajungem la play-off. La pauză, când trebuia să se termie cu 1-0, primim în minutul 45 un gol de copii și a fost greu să mai reușim să schimbăm scorul. Nu ai cum să-l schimbi astfel, dacă tu primești un așa gol ca copiii. Avem nevoie de mai multă agresivitate, mai multă atitudine. Atunci când în istorie, CFR Cluj a câștigat titlul, Cupa, CFR Cluj a avut atitudine și agresivitate".

Cristi Pustai, tehnicianul echipei FC Botoșani a declarat: "Parcă după trei victorii consecutive, campionatul este mult mai frumos. Etapa următoare va fi vineri și trebuie să vedem pe ce jucători contăm, avem mulți accidentați și avem meci important cu o contracandidată. Este bine că am reușit să legăm aceste trei victorii, care ne dă o stare de spirit pe care ați văzut-o, chiar când am fost conduși cu Petrolul și acesta este lucrul cel mai îmbucurător. Ce este important, este că înscriem goluri, jucăm spectaculos și vin oamenii la stadion".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.