București, 23 Aprilie 2018

CFR Cluj pierde două puncte la Iași în lupta la titlu, după un penalty controversat acordat de Hațegan

Penalty-obtinut-de-Sin

După ce FCSB s-a încurcat sîmbătă la Ovidiu cu FC Viitorul, pierzînd două puncte în lupta la titlu, duminică la Iași, Ovidiu Hațegan a „ajutat-o” pe CFR Cluj să se încurce, prin decizia luată, dictând un penalty pentru Iași în minutul 64, la scorul de 1-0 pentru CFR, care de fapt nu a fost!

Dacă era implementat în campionatul nostru tehnologia arbitrajului video, VAR, poate brigada de arbitri ar fi fost mai atentă și probabil judeca corect faza respectivă, care poate duce la stabilirea câștigătoarei campionatului!

După meci, specialistul în arbitraje, fostul arbitru internațional, Ion Crăciunescu, a fost contactat telefonic de către televiziunea Digi, explicând faza litigioasă din minutul 64: „După părerea mea, Hațegan a greșit, pentru că, dacă o să observați, jucătorul apărător nu-l împiedică pe atacant. Atacantul (Sin) calcă pe piciorul apărătorului (Bordeianu) și după aceea cade. După părerea mea, nu este 11 metri. După părerea mea, Hațegan are niște probleme foarte mari în suprafața de pedeapsă, este un fel de alba-neagra, din păcate este mai mult neagra! Dacă este să vorbim de contact, primul care-l face este atacantul, pentru că îl calcă pe apărător.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii