București, 29 Noiembrie 2016

CFR Cluj pierde cu Pandurii, scor 1-0, în ultima partidă a etapei a 17-a

Petre-Grigoras-nov-2016

După trei victorii consecutive în retur, CFR Cluj, pierde partida cu Pandurii, disputată luni, pe propriul teren, urmare a golului marcat de Pleașcă, în minutul 30.

Pandurii Tg. Jiu, putea să-și majoreze avantajul în minutul 62, atunci când Ovidiu Herea a trimis mingea în bară. Tot Herea a fost și autorul pasei de gol din prima repriză.

La felul cum a evoluat, formația clujeană nu putea emite mai multe pretenții de la acest meci, care ar trebui să fie uitat repede. Nu a avut practic, nicio ocazie clară de gol.

Cu această victorie, Pandurii urcă pe locul 8 în clasament, cu 23 puncte, în timp ce formația clujeană, staționează pe poziția a 5-a, cu 26 puncte.

După meci, tehnicianul echipei Pandurii, Petre Grigoraș, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Este o victorie pentru moralul nostru, pentru necazurile prin care am trecut în ultima perioadă și țin să felicit jucătorii pentru atitudinea de astăzi. Cred că în această seară, am făcut un meci perfect, sau aproape perfect. Este o victorie meritată, am muncit din greu pentru ea și merită toate aprecierile mele."

Întrebat de importanța revenirii celor 4 titulari, Grigoraș a spus: Vă dați seama, era important pentru noi, pentru că nu aveam soluții multe, față de meciul precedent cu Timișoara, am mai pierdut doi jucători, pe Voiculeț și Răuță, care aveau cartonașe galbene. Era foarte dificil să încropim o echipă pentru a ne confrunta cu cea mai în formă echipă, în momentul de față. Am apelat la voința lor, la respectul față de meseria pe care o au și cred că au făcut un meci foarte bun. Este de apreciat modul în care se pregătește Lucian Sânmărtean, modul în care joacă, având în spate, ani grei de fotbal, la un nivel foarte ridicat."

Autor, Alexandru Neață