București, 25 Iulie 2018

CFR Cluj pierde acasă meciul cu Malmö, în prima manșă a turului 2, din Champions League

CFR-Malmo-0-1

Marți, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, CFR Cluj pierde la limită, scor 1-0, meciul cu echipa suedeză Malmö, din turul 2 preliminar al Champions League, urmare a golului marcat de atacantul Carlos Strandberg, de 22 ani, în ultimul minut al primei reprize.

Jucătorii antrenați de Edward Iordănescu, au evoluat cu mult trac, nu au reușit să fie combativi, iar rezultatul s-a văzut pe tabela de marcaj, ei nereușind să șuteze niciodată pe spațiul porții lui Dahlin. Mai mult portarul Arlauskis, care dădea siguranță echipei în meciurile anterioare, a avut partea sa de vină la golul primit.

Dacă are vreo circumstanță jucătorii echipei CFR Cluj, este aceea că, au evoluat împotriva unei echipe din Suedia, situată pe locul 6, în plin campionat, iar echipa națională a Suediei, s-a clasat în primele 8 echipe din lume, la recentul Campionat Mondial, fiind eliminată în sferturile de finală de Anglia.

După meci, tehnicianul echipei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Trebuie să avem tăria să recunoaștem că, am întâlnit un adversar valoros, superior în multe aspecte. Știam că este o echipă foarte bine organizată, o echipă puternică, care are ritm de joc, care traversează o formă sportivă foarte bună. Aș fi vrut să avem mai multă încredere, să avem mai mult curaj, entuziasm, să facem un joc mai dinamic. Am făcut un joc lent, o circulație lentă a mingiei și fără progresia care care ne-am fi dorit. Am produs prea puțin fotbal ofensiv, iar defensiv, am făcut câteva inexactități, care ne-au costat. Mai era un minut, intram la pauză, gestionam foarte bine momentul de pauză și la 0-0, altele erau datele problemei în repriza a doua.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Franța-Belgia-1-0-semifinala-Cupei-Mondiale

 

Citește și: Franța va juca în finala Cupei Mondiale, după ce a învins Belgia în semifinale, scor 1-0

Pe stadionul din Saint Petersburg, Franța și Belgia s-au confruntat în semifinalele Cupei Mondiale, pentru un loc în finală, în partida disputată marți...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X