București,01 Mai 2017

CFR Cluj pierde acasă cu CSU Craiova, scor 0-3 și iese din lupta pentru titlu

CFR-v-Craiova-0-3-play-off

CFR Cluj pierde la un scor de neprezentare, meciul disputat duminică pe propriul teren, cu CSU Craiova și iese astfel din toate calculele pentru titlu de campioană.

Andrei Ivan a realizat o dublă în minutele 29 și 76, iar Hristo Zlatinski a marcat golul de 2-0, cu un minut înainte de finalul primei părți a meciului.

CFR Cluj s-a prezentat ca o echipă plictisită, obosită și probabil că jucătorii se gândeau la vacanța, care va urma după următoarele două jocuri, întrucât nu mai evoluează nici în Cupa României și nici în Cupa Ligii.

Rănită în orgoliu, CSU Craiova, a venit hotărâtă și dornică să răstoarne rezultatul rușinos, administrat de CFR Cluj în data de 01 Aprilie 2017, scor 4-1, în etapa a 3-a din acest play-off.

Jucătorul meciului, Andrei Ivan, autorul unei duble și inițiatorul contraatacului soldat cu golul lui Zlatinski, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Sunt fericit că astăzi a câștigat echipa și că am făcut un meci foarte bun. Am avut o ședință înaintea meciului și ne-am zis că nu avem nimic de pierdut și trebuie să câștigăm acest meci, să trecem peste meciul cu Voluntari. Antrenorul ne-a mobilizat la acea ședință. Ne-a zis să fim toți uniți și să dăm totul pe teren."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii