București, 30 Iulie 2017

CFR Cluj obține o victorie categorică în deplasare, scor 3-0, cu Gaz Metan

Gaz-CFR-0-3-etapa-3

Sâmbătă, într-un meci al etapei a 3-a, din Liga 1, disputat la Mediaș, CFR Cluj a învins categoric, cu scorul de 3-0, echipa Gaz Metan și se clasează provizoriu pe prima poziție a clasamentului, alături de FC Botoșani, cu câte 7 puncte din 3 meciuri disputate.

Golurile echipei conduse de pe bancă de Dan Petrescu, au fost înscrise de Culio, '28 (pen); Nouvier, '36 și Urko Vera, '60. De precizat că, atacantul Urko Vera se află la a doua reușită, a acestui început de sezon, el reușind să mai marcheze și în poarta echipei campioane, FC Viitorul, în etapa trecută.

Ciprian Deac a fost jucătorul determinant al primei reprize, el reușind să-l lanseze în careu pe atacantul Alexandru Păun, atunci când a scos penalty în minutul 28 și a dat pasa de gol pentru Nouvier din minutul 36.

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrecu, a declarat după victoria obținută la Mediaș, postului de televiziune Digi, următoarele: „Sincer nu m-am așteptat la victorie în această seară. Se crede că a fost un meci ușor, dar nu a fost și o să vedeți că echipele care vor veni la Mediaș, nu vor avea un meci ușor! Mă bucur că am reușit să câștig aici. Am jucat mai bine ca la Botoșani, când am jucat în deplasare, la primul meci. Am creat ocazii, am avut trei goluri, poate mai puteam să mai marcăm, dar în apărare, nu sunt mulțumit de ce am văzut astăzi. Mai avem de lucrat mult la faza de apărare, chiar dacă nu am primit gol.”

Băieții care au intrat și au câștigat, s-au antrenat și bine! Dacă se antrenează bine, joacă, dacă nu, avem mulți jucători, avem competiție mare pe posturi, iar cel care nu se va antrena, indiferent cum a jucat la meci, nu va juca la meciul următor. Nici acum nu sunt sigur că am găsit soluția cea mai bună și cel mai important este să găsesc balanța echipei. Sunt încă în căutări, dar acum, dacă am câștigat două meciuri la rând, fără să primim gol, este posibil să continuăm așa și la următorul meci, este posibil să și schimb”, a spus în încheiere Dan Petrescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii