București, 04 Noiembrie 2018

CFR Cluj obține cea mai categorică victorie a sa din acest sezon, scor 5-1, cu FC Botoșani

Botosani-CFR-1-5-et-14

Sâmbătă la Botoșani, într-un meci din prima etapă a returului de campionat, CFR Cluj a câștigat detașat, scor 5-1, realizând astfel cea mai categorică victorie a sa în această ediție de campionat a Ligii 1.  

După o primă repriză modestă, în care, după un singur șut pe poartă, conducea cu 2-0, urmare a autogolului lui Chitoșcă și a golului marcat de Culio, în repriza secundă, CFR s-a dezlănțuit, demomstrând că știe să joace și un fotbal plăcut ochiului. Au mai marcat în a doua parte a meciului Păun, Deac și Omrani pentru CFR Cluj, iar Ongenda a reușit golul de onoare pentru FC Botoșani, din fază fixă.

În prima repriză, după ce echipa clujeană conducea cu 2-0, gazdele au avut două bare, la șuturile lui Ongenda și Golofca. De la CFR Cluj, s-au făcut remarcați Culio și Camora, iar de la FC Botoșani, Fabbrini și Ongenda.

Atacantul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „M-a mulțumit prestația din această seară a tuturor jucătorilor, pentru că, am intrat foarte serios, știam că ne așteaptă un joc foarte greu, un teren foarte greu unde se câștigă destul de greu. Am vrut să câștigăm meciul, suntem echipa de pe primul loc și vă dați seama, la orice meci trebuie să fim cu gândul la victorie, dacă vrem să fim acolo sus. Cred că nimeni nu se aștepta la o asemenea diferență, dar așa se întâmplă când tratezi fotbalul serios. Ați văzut că la 3-0, nu ne-am oprit, am alergat toți și am încercat să dăm câte goluri putem.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Iordan-Eftimie-CS-Mioveni

Citește și: Petrolul v CS Mioveni, 0-0 și antrenorul Leo Grozavu contestat din nou de fani

Miercuri, în ultima partidă din etapa a 12-a, a Ligii secunde, Petrolul și CS Mioveni, au terminat la egalitate și fanii fanii Petrolului...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X