CFR Cluj la a patra înfrângere în această ediție de campionat
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

CFR Cluj la a patra înfrângere în această ediție de campionat

Gaz_Metan-CFR-2-0Bucuresti, 03 decembrie 2013. După eșecul de luni în deplasarea de la Mediaș cu echipa locală Gaz Metan, CFR Cluj nu se regăsește, ocupând locul 9 în clasament după 16 etape.

Din minutul 68, după eliminarea lui Tade, CFR Cluj a evoluat cu un jucător în minus, iar cu toate eforturile nu a reușit să evite înfrângerea.

Golurile au fost marcate de Frăsinescu cu o frumoasă lovitură de cap în minutul 82, pentru ca în prelungirile partidei, Dan Roman să înscrie pentru 2-0, tot cu un șut cu capul.

Autorul primului gol, Frăsinescu, a declarat pentru DigiSport următoarele: "Fiecare trage pentru colegii de lângă el, dar sunt probleme mari, întârzieri la salarii. Acum sper că ne-am revenit din punct de vedere sportiv, dar așteptăm și conducerea să fie alături de noi, nu putem merge așa la nesfârșit. De patru luni nu am mai luat banii! Răbdare mai avem, dar unii jucători sunt în ultimele luni de contract.

Nu înțeleg ce se vrea, avem momente în care nu mai putem să tragem de noi. Europa League este un obiectiv, de fapt singura motivație pentru noi. Dacă ne gândim la restanțele salariale, ar fi o bulină roșie pentru noi".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash