București, 29 Iunie 2019

CFR Cluj își termină stagiul de pregătire din Austria, cu încă o victorie, scor 1-0 cu Sparta Praga

../Imagini-005-2019/CFR-Sparta-1-0

Sâmbătă, în ultimul meci de pregătire în stagiul din Austria, CFR Cluj a învins pe finalul meciului pe Sparta Praga, urmare a singurului gol, marcat de George Țucudean, (min. 87) care nu a început meciul în formula de start.

Dan Petrescu, antrenorul echipei campioane, a trimis în teren următorii jucători: Arlauskis- Peteleu, Vinicius, Mureșan, Camora- Djokovic, Culio, Bordeianu- Deac, Costache, Omrani. În repriza secundă, au mai fost introduși în teren: Sebastian Mailat, George Țucudean, Alexandru Păun, Luis Aurelio, Alex Ioniță și Susic.

Meciul cu Sparta Praga, a fost unul cu multă risipă de energie, deși pe alocuri, elevii lui Dan Petrecu, au cedat posesia, însă jucătorii cehi nu și-au creat ocazii clare de gol, la fel cum nici CFR-ul nu se poate lăuda sub acest aspect, cu excepția fazei din prima parte a meciului, atunci când Costache a trimis în bara porții apărate de Niță!

În cele cinci partide de verificare, CFR Cluj a câștigat de patru ori, cu FK Orenburg, scor 1-0; NK Osijek, 2-1; Mlada Boleslav, 1-0; Sparta Praga, 1-0 și a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Steaua Roșie Belgrad.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Chipciu-nr-7

 

Citește și: Victorie lejeră a Echipei Naționale a României, scor 4-0, în deplasare cu Malta

Luni, într-o partidă din preliminariile EURO 2020, selecționata României a câștigat partida din deplasare cu Malta, din cadrul grupei F...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X