București, 12 Iunie 2019

CFR Cluj își începe stagiul de pregătire de vară, în Austria

../Imagini-005-2019/Dan-Petrescu

Marți, înaintea decolării spre Austria, în localitatea Windischgarsten, a lotului echipei campioane CFR Cluj, în vederea efectuării stagiului de pregătire, antrenorul Dan Petrescu a susținut o conferință de presă. În stagiul de pregătire din Austria, care va începe din 11 iunie și se va încheia pe 30 iunie a.c., sunt programate a se disputa cinci partide amicale, iar adversarii precum și datele de disputare vor fi comunicate ulterior, conform unei știri publicate pe site-ul oficial al clubului.

Pentru startul noului sezon, care începe cu primul tur preliminar în Champions League, CFR Cluj își va afla adversara pe data de 18 iunie a.c., o dată cu tragera la sorți, prima partidă fiind programată a se disputa pe 9 sau 10 iulie a.c.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat în cadrul conferinței de presă următoarele: „Suferim foarte mult după opinia mea la jucătorii sub 21 de ani. FCSB, Viitorul, Craiova, au luat-o mult înaintea noastră. Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o, a fost că n-am reușit să semnăm cu Olaru. Era jucătorul pe care-l vroiam cel mai mult. Din păcate pentru noi, n-am putut să ne batem cu oferta celor de la FCSB. În continuare, cred că cel mai bun lot îl are FCSB. Acum depinde, într-un campionat câștigă echipa cu cel mai bun lot. Își permite să cumpere jucători și cu trei milioane, a văzut și cu patru, cu ce vrea să-l cumpere pe Ianis. Despre Ianis, am zis că este cel mai bun jucător din România și este normal să joace titular, în opinia mea la națională.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Alexandru-Tudorie

 

Citește și: FC Voluntari învinge Hermannstadt și scapă de grijile din subsolul clasamentului

Luni, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, echipa locală FC Voluntari, a câștigat partida cu Hermannsatdt Sibiu, scor 2-1 și scapă de grijile retrogradării...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X