căutare personalizată

  

 

 

03 oct. 2012

CFR Cluj îşi face socoteli pentru "primăvara" Ligii Campionilor

Ioan AndoneAntrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marţi seară, într-o conferinţă de presă, după înfrângerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, că este trist deoarece formaţia sa primeşte goluri parabile, dar a precizat că victoria englezilor este indiscutabilă.

"A fost o victorie meritată şi indiscutabilă a lui Manchester United. Noi am încercat să ne ridicăm la nivelul lor, dar atât s-a putut. Ce mă doare şi pentru ce sunt trist e că luăm goluri parabile, iar la nivelul acesta cu o echipă ca Manchester nu ai nicio şansă. Primul lor gol a fost norocos, pentru că altfel schimbam lucrurile la pauză. În repriza a doua ne-au dominat clar", a spus Andone.

Tehnicianul clujenilor consideră că dacă echipa sa ar obţine patru puncte în dubla cu Galatasaray Istanbul ar fi calificată în optimile Ligii Campionilor: "Dacă noi am obţine patru puncte din două meciuri cu Galatasaray, ne-am califica mai departe. Dar va fi foarte greu având în vedere investiţiile de peste 20 de milioane de la Galatasaray. Este greu de crezut că-şi vor permite două greşeli în meciurile cu noi".

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, marţi seară, la DigiSport, că, dacă ar fi avut puţin noroc, campioana României ar fi putut învinge Manchester United.

"Orice s-ar fi putut întâmpla, dacă eram puţin mai stăpâni pe noi. Cu puţin noroc puteam scoate o remiză. Pierderea lui Sogou a fost un moment psihologic, pierderea lui ne-a anihilat mijlocul şi nu ne-am mai putut face jocul. Noi nu ne putem compara cu Manchester, această echipă are jucători a căror valoare individuală este mai mare decât tot lotul nostru. Ştiu că Galatasaray a pierdut cu 0-2, ceea ce ar putea fi un rezultat bun pentru noi. Important este să avem un bilanţ cel puţin egal cu Galatasaray şi cu puţn noroc putem ajunge în primăvara europeană, chiar în Liga Campionilor. Noi trebuie să mergem cu încredere la Istanbul, să facem un meci bun acolo, un egal sau o victorie ar fi minunat", a declarat Paszkany.

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, marţi seară, că regretă faptul că echipa ardeleană a pierdut meciul cu Manchester United, scor 1-2, în Liga Campionilor, apreciind că rezultatul ar fi putut fi altul dacă Pantelis Kapetanos şi Modou Sougou nu s-ar fi accidentat.

Sursa: mediafax; imagine: www.gsp.ro  

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
 
Your Text Goes Here
 

 
 

 

Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash