CFR Cluj învinge pe FC Botoșani și urcă pe locul 6 în clasament
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

CFR Cluj învinge pe FC Botoșani și urcă pe locul 6 în clasament

Vasile-Maftei-2013București, 16 decembrie 2013. Într-un meci din cadrul etapei a 18-a, CFR Cluj a reușit să se impună cu scorul de 3-1, în fața echipei FC Botoșani.

Primul gol al meciului a fost marcat de Rui Pedro în minutul 33, în urma unui șut din marginea careului și a gafei portarului Perianu care a scăpat mingea în poartă.

După numai 5 minute, oaspeții egalează prin Cătălin Vraciu în urma unui șut cu capul.

După pauză, repriza a aparținut clar echipei CFR care a reușit să mai înscrie de două ori prin Vasile Maftei în minutul 57, cu o frumoasă lovitură cu capul.

Ultimul gol al meciului este opera lui Batin care a înscris la prima atingere a balonului, din centrarea tot a unui jucător nou intrat pe teren, Hora.

Au evoluat următoarele formații: CFR Cluj: Felgueiras - Maftei, Cadu, Camora, Rada - Dokovic - Deac, Rui Pedro (Hora '82), Costea, Gabionetta (Voiculeţ '76) - Maah (Batin '87). Antrenor: Petre Grigoraş;

FC Botoşani: Perianu - Patache, Poverlovici, Acsinte, Tăban (Cîrjan '68) - Croitoru, Tincu, Vaşvari, Fulop (Radu '46)- Hadnagy, Vraciu (Matei '82). Antrenor: Valeriu Bordeanu.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash