București, 16 Aprilie 2018

CFR Cluj învinge în deplasare FC Viitorul, scor 2-1 și trece provizoriu pe primul loc în play-off

Viitorul-CFR-1-2-play-off

Duminică, pe stadionul Central din Ovidiu, CFR Cluj a câștigat meciul cu FC Viitorul, scor 2-1 și a preluat provizoriu prima poziție a clasamentului din play-off, cu 39 puncte, așteptând rezultatul meciului de luni al FCSB, pe terenul echipei Astra Giurgiu.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a trăit meciul la intensitate maximă, protestând de pe margine aproape la orice fază și a fost la un pas să fie trimis în tribune de centralul Istvan Kovacs.

Omrani a deschis scorul pentru CFR Cluj în minutul 11, pentru ca în minutul 25, Ciprian Deac să marcheze pentru 2-0. Golul echipei FC Viitorul, a fost marcat de Ianis Hagi, cu 5 minute înainte de fluierul final, mai întâi a ratat un penalty, apoi a urmărit mingea respinsă de portarul Arlauskis și a marcat din acțiune, de la 6 metri.

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Știam că dacă joci la Viitorul acasă, va fi un meci foarte greu, în campionat nu a pierdut dacă nu mă înșel decât două meciuri, cu 1-0. Foarte greu să dea cineva două goluri, este echipa campioană. Gică, chiar dacă a vândut mulți jucători, aduce jucători la echipa mare, pe bandă rulantă, toți foarte talentați, tineri, cu entuziasm și care joacă foarte bine faza de atac. Am pregătit meciul să ne apărăm sus, să-i blocăm, am schimbat puțin și sistemul de joc, cu doi atacanți și cu Ciprian în spatele lor.”

„Trebuia să riscăm, pentru că aveam nevoie de victorie. Prima repriză a fost perfectă, cred că meritam și al treilea gol și sunt convins că am marcat un gol valabil, indiferent ce-mi spun alții. În repriza a doua, normal, Viitorul are o echipă bună, trebuia să atace, trebuia să joace, noi am căzut puțin fizic, avem o echipă cu o anumită vârstă, nu este ușor să menții 90 de minute același ritm. Ocaziile nu prea au apărut la poarta noastră, pentru că nu au fost, de fapt. Singura fază, penalty-ul, care după opinia mea, iarăși, a fost mult prea ușor acordat, la un meci de asemenea nivel. Este bine că și cu greșeli împotriva noastră, am reușit să obținem trei puncte foarte mari, pentru că eu nu cred că, dacă cei de la Viitorul, vor juca 100%, nu mai au cum să piardă un meci acasă”, a spus în încheiere Dan Petrescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii