București, 18 Decembrie 2018

CFR Cluj învinge în deplasare FC Viitorul, scor 1-0 și așteaptă derby-ul cu FCSB

Viitorul-CFR-0-1-et-20

Ultima partidă a etapei a 20-a, disputată luni la Ovidiu, dintre FC Viitorul și CFR Cluj, s-a încheiat cu victoria la limită a clujenilor, singurul gol fiind înscris de golgheterul Ligii 1, George Țucudean, în minutul 33.  

După reușita din minutul 33, George Țucudean rămâne în continuare golgheterul campionatului, cu 13 goluri marcate, fiind urmat de Gnohere și Mitriță, cu câte 11 goluri. Trebuie menționat faptul că, la scorul de 0-0, George Țucudean a fost faultat în careu, însă arbitrul Istvan Kovacs, nu a acordat penalty pentru CFR Cluj, în schimb i-a arătat cartonaș galben atacantului clujean pentru simulare.

Atacantul echipei CFR Cluj și fost component al echipei FC Viitorul, George Țucudean, a declarat după victoria de la Ovidiu, la televiziunea Telekom, următoarele: „A fost normal să nu mă bucur la gol, pentru că eu am făcut lucruri bune aici și am câștigat și campionatul. Jocul nostru nu a fost chiar așa bun, dar am câștigat trei puncte și până la urmă, după trei zile o să se uite cum am jucat, iar punctele o să rămână acolo în clasament. Am avut două ocazii, la prima, nu am lovit-o cu călcâiul prea bine și la a doua a intrat. Rezultatul ne dă o oarecare comoditate față de FCSB, dar nu trebuie să ne relaxăm, pentru că vine un meci foarte important și trebuie să rămânem pe primul loc. Am condus atâta timp campionatul și sperăm să-l terminăm acolo. La faza când mi s-a dat galben, cu siguranță nu am simulat, a fost contact în careu și trebuia să ne dea penalty.”

În urma acestui rezultat, CFR Cluj continuă să conducă în clasamentul Ligii 1, cu 43 puncte, fiind secondată de FCSB, cu 40 puncte, iar FC Viitorul ocupă locul 4, cu 33 puncte. Derby-ul de sâmbătă, de pe Arena Națională, se anunță destul de important pentru configurația clasamentului, astfel dacă FCSB câștigă la cel puțin două goluri diferență, va trece pe primul loc, datorită golaverajului. CFR-ului îi va conveni și un egal, pentru a rămâne pe primul loc. Știind faptul că CFR Cluj are cea mai bună apărare din Liga 1, rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Cosmin-Contra-tragere-la-sorti

Citește și: Reacția lui Cosmin Contra după tragerea la sorți a grupelor preliminare pentru EURO 2020

Prezent la Dublin, selecționerul României- Cosmin Contra, în data de 02 Decembrie 2018, alături de Președintele FRF-Răzvan Burleanu,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X