București, 02 Noiembrie 2015.

CFR Cluj învinge Steaua, cu scorul de 2-0

CFR-Steaua-2-0-etapa-16În partida disputată la Cluj dintre CFR și Steaua, din cadrul etapei a 16-a, scor 2-0, Steaua nu și-a creat nicio ocazie de gol, astfel că victoria CFR-ului este pe deplin meritată.

Primul gol al clujenilor a fost marcat de Vitor Bruno în minutul 32, fiind contestat de steliști pe motiv de offside. De altfel steliștii pun înfrângerea și pe seama desemnării să conducă partida la centru a lui George Găman, acesta fiind frate cu un jucător activ al unei contracandidate la titlu (Astra Giurgiu).

Golul al doilea a fost opera noului intrat în repriza secundă, Alexandru Păun, în minutul 82, din centrarea lui Tiago Lopez.

După meci, atacantul Gregory Tade, introdus în teren după pauză, a declarat la postul de televiziune Digi Sport, următoarele: "Concluziile mele după meciul din această seară este: dacă nu marci gol nu poți să câștigi, iar dacă nu joci cu un coechipier, este foarte greu. Avem echipă cu nume foarte puternice, Chipciu, Varela, dar dacă nu pasezi între noi, este greu. CFR-ul a jucat ca o familie, au pasat între ei foarte bine, au creat mai multe ocazii. Ce s-a întâmplat în această seară, eu cred că echipa nu este unită, serios. Este presiune mare pe echipa care a venit aici și a crezut că va câștiga meciul ușor. Am venit, am pierdut, acuma trebuie analizat jocul".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.