București, 12 Februarie 2017

CFR Cluj învinge Gaz Metan, scor 2-1 și se poziționează pe un loc de play-off

Gaz-Metan-v-CFR-1-2

Într-un meci al etapei a 23-a, disputat la Mediaș, CFR Cluj reușește să învingă cu scorul de 2-1, formația locală Gaz Metan și se poziționează momentan pe locul 5 al clasamentului, care îi conferă dreptul de participare în play-off.

Bilel Omrani, reușește să deschidă scorul în minutul 64, cu un șut cu capul. Din minutul 72, CFR conducea pe tabelă cu 2-0, datorită golului marcat de Alexandru Păun, cu un șut puternic din interiorul careului, pe lângă portarul Pleșca.

În minutul 85, Sikorski o aduce pe Gaz Metan în joc, după ce a marcat pentru 2-1, cu o reluare din 8 metri, dar CFR Cluj o echipă mult mai experimentată, a știut să țină de rezultat.

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuță, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "În primul rând, vreau să felicit jucătorii și să mulțumesc staff-ului, care zi de zi muncește alături de mine și jucători. Este o victorie mare astăzi, aveam mare nevoie de ea, pentru a rămâne în primele șase. A fost foarte greu, n-am început bine jocul. În primele 15 minute, am vorbit una și am făcut alta, dar ne-am revenit după minutul 25."

"Toate meciurile le trăiesc intens, dar astăzi a fost o presiune foarte mare, pentru că ne gândeam cu toții, dacă astăzi pierdeam, mergeau la 7 puncte de noi și ne era foarte greu să ne revenim", a spus în încheiere Vasile Miriuță.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii