București, 21 August 2017

CFR Cluj învinge FC Voluntari, scor 2-0 și își consolidează prima poziție din clasament

CFR-Voluntari-2-0-et-7

CFR Cluj își continuă parcursul excelent din această ediție de campionat, fiind la a șasea victorie consecutivă, după ce a învins FC Voluntari, ai căror jucători se consideră cei mai buni, după ce au câștigat Cupa și Supercupa.

Dacă după câștigarea trofeelor, FC Voluntari avea un parcurs așa cum are CFR, atunci erau îndreptățiți să spună că toate echipele se mobilizează atunci când joacă împotriva lor, așa cum a declarat după eșecul de la Cluj, Gabriel Deac!

Astfel CFR Cluj, prin cele două goluri marcate de Omrani în minutul 5 și Urko Vera, ar fi trebuit să aducă cu picioarele pe pământ înfumurații din Voluntari, dar nici propriul antrenor nu a reușit acest lucru, spunând că de vre-o lună încearcă să le transmită acest lucru.

În acest sens, mijlocașul echipei FC Voluntari, Gabriel Deac, a declarat după meciul pierdut la Cluj, la postul TV Digi, următoarele: „După ce am câștigat două trofee, adversarii ne privesc altfel, joacă mult mai concentrat cu noi, mult mai determinați și este normal să fie meciurile mai grele.”

Antrenorul echipei ilfovene, Claudiu Niculescu, și-a criticat după meciul pierdut cu CFR, proprii jucători, spunând pentru televiziunea Digi: „M-a deranjat foarte tare atitudinea jucătorilor, n-au avut deloc agresivitate, iar când vii la Cluj și joci în fața unei echipe care n-a primit gol de atâtea etape și care este liderul clasamentului, nu ai atitudine și nu bagi piciorul tare la minge, n-ai nicio șansă să câștigi. Până la urmă, îl felicit pe Dan Petrecu, a câștigat meritat cest joc, noi am început meciul de la 2-0 și așa s-a scris istoria. Din păcate, nu reușesc să-i readuc cu picioarele pe pământ, de o lună și ceva de zile. Cele două trofee, reprezintă o performanță foarte mare pe care ei au realizat-o, dar fac parte din trecut.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii