București, 06 Mai 2018

CFR Cluj învinge Craiova, după un final de meci dramatic și trece din nou pe prima poziție a clasamentului

Mario-Camora-2018

Cel puțin provizoriu, CFR Cluj preia conducerea clasamentului play-off, după victoria obținută sâmbătă pe propriul teren cu CSU Craiova, scor 1-0. Mario Camora a reușit singurul gol al meciului, în minutul 76, cu un șut deviat din afara careului și pentru CFR Cluj urma să fie un final dramatic de meci, întrucât din minutul 83, juca în 10 oameni prin eliminarea lui Boli, iar în minutele de prelungire ale meciului, CSU Craiova a beneficiat de un penalty, ratat de Gustavo.

Faza respingerii balonului la penalty de portarul Arlauskis, a fost una în care arbitrul Marius Avram putea să repete penalty-ul, întrucât în careu o dată cu executarea penaltiului, au pătruns concomitent cel puțin 7-8 jucători de la ambele echipe, iar Camora a reușit să respingă balonul.

Prima repriză a aparținut echipei CFR Cluj, urmare ocaziilor mai clare de gol. Astfel, Mailat a trimis în bară în minutul 4, iar în minutul 22, Dimitrov a fost la un pas de autogol. În partea a doua, în afara golului marcat de CFR și a ratării penalty-ului, a mai fost o situație de gol a celor din Craiova, prin Mitriță în minutul 52, atunci când a executat excelent o lovitură liberă de la distanță, mingea a trecut puțin peste poartă.

Mario Camora, autorul golului pentru CFR Cluj, a declarat după partidă la televiziunea Digi, următoarele: „A fost o victorie importantă pentru noi. În prima repriză am avut 4-5 ocazii clare de gol, victoria noastră fiind meritată. Noi aveam încredere că o să dăm gol. A fost multă muncă, încredere, sacrificiu, calitate, spirit de grup de partea noastră și am câștigat trei puncte foarte importante. La faza penalty-ului dictat, eu sincer nu am văzut faza să spun dacă a fost sau nu fault. Important este că Arlauskis a apărat foarte bine penalty-ul și ne bucurăm acum că am trecut pe primul loc. Acum așteptăm meciul de luni și este normal că vrem ca Iașiul să câștige și să rămânem pe primul loc.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii