București, 06 Februarie 2018

CFR Cluj învinge Concordia, scor 2-0 și revine pe prima poziție a clasamentului

CFR-Concordia-2-0-et-23

Luni, în ultima partidă a etapei a 23-a, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj, CFR a câștigat împotriva echipei Concordia, scor 2-0 și a trecut din nou pe prima poziție a clasamentului.

În afara celor două goluri marcate de Vinicius și Mailat, în minutele 25 și respectiv 59, CFR Cluj a mai beneficiat și de un penalty, obținut de Țucudean în minutul 74, pe care l-a ratat Culio.

Concordia a avut ocazia egalării prin Cristi Bud, atunci când scorul era de 1-0, mingea trimisă cu capul, la trei minute de la intrarea în teren din postura de rezervă, a lovit bara transversală.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj revine pe primul loc al clasamentului, cu 52 puncte, urmată de FCSB cu 50 puncte. Concordia ocupă locul 11 de play-out, cu 24 puncte.

În vederea meciului cu FCSB din etapa următoare, antrenorul Dan Petrescu nu-l poate folosi pe Omrani, care a încasat al 4-lea cartonaș galben, dar poate conta pe revenirea lui Ciprian Deac.

În meciul CFR-ului cu Concordia, am putea consemna debutul lui Alexandru Ioniță pentru echipa clujeană, care nu a jucat rău, el fiind autorul pasei către Țucudean la obținerea penalty-ului.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii