București, 03 Noiembrie 2019

CFR Cluj învinge Academica, scor 3-0 și păstrează diferența de două puncte față de locul secund

../Imagini-008-2019/Vinicius-nr-55

Într-un meci al etapei a 15-a din Liga 1, disputat sâmbătă la Cluj, formația locală CFR a învins Academica Clinceni, scor 3-0 și revine pe primul loc, ocupat temporar de FC Viitorul.

Prima repriză a fost una ștearsă, din toate punctele de vedere pentru CFR Cluj, antrenorul Dan Petrescu fiind un car de nervi pe bancă, primind și un cartonaș galben, iar după ce la pauză și-a muștruluit bine jucătorii, am observat o altă atitudine în joc. CFR Cluj a reușit să marcheze de trei ori prin Juan Emmanuel Culio, 52 (pen); Lacina Traore, 68 și Ciprian Deac, 71.

Lui Dan Petrescu i-a fost frică de această partidă, conform declarațiilor de dinaintea meciului, spunând că va fi cel mai greu meci, știind probabil de afinitățile dintre rivalii de la FCSB și cei din Clinceni. Academica a încercat cât a putut să țină piept Campionilor en-titre, însă valoarea jucătorilor a avut limitele sale, iar obiectivul principal rămâne salvarea de la retrogradare, întrucât ocupă locul de baraj în acest moment, la egalitate de puncte cu Hermannstadt, ce ocupă locul 13, retrogradabil direct.

Declarațiile de după meci ale protagoniștilor partidei:

Antrenorul echipei Academica, Ilie Poenaru, a declarat după eșecul cu CFR Cluj, la televiziunea Digi, următoarele: „În repriza a doua, a fost o lipsă de neatenție, lipsă de reacție, un henț- penalty clar, am primit gol și după gol, n-am mai putut să reacționăm. Golul doi a venit și după ce-am înțeles acum, după un dublu ofsaid, prima dată la Omrani și în aceiași fază, Traore, este un gol din ofsaid și cam așa s-a scris istoria acestui joc. Din păcate, lipsa noastră de experiență în anumite momente ale jocului ne-au costat acest meci. Nu m-a mulțumit prestația jucătorilor mei. Dacă făceam un egal aici sau victorie, era un bonus, tocmai de aceea, am luat presiunea de pe umerii lor.”

De partea cealaltă, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus la același canal TV, următoarele: „De obicei, pe ploaie nu câștig nici un meci, cu Celtic am pierdut și cu Poli Iași am pierdut. Cred că este primul meci pe care îl câștig pe ploaie la CFR Cluj. Prima repriză a fost destul de grea, mingea nu vrea să intre, cădea pe bară, se lovea de portar. Au fost și ceva penalty-uri cerute de jucători și n-am primit. Am început bine repriza secundă, am avut și șansă că am dat gol repede și ne-am făcut meciul mai ușor, dar sincer, meciul nu a fost ușor.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Dan-Petrescu

 

Citește și: Conferința de presă a lui Dan Petrescu, înaintea derby-ului dintre CFR Cluj și U Craiova, de sâmbătă

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a susținut joi o conferință de presă, înaintea derby-ului ultimei etape a turului Ligii 1, cu U Craiova...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X