Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 22 Aprilie 2016.

CFR Cluj învinge ASA Tg. Mureș, scor 2-0 și va juca Finala Cupei României cu Dinamo

ASA Tg. Mures - CFR Cluj, 0-2Joi, în manșa secundă a semifinalei Cupei României, disputată la Tg. Mureș, CFR Cluj a câștigat cu 2-0 meciul cu ASA Tg. Mureș și se califică în Finala Cupei României cu scorul general de 2-0.

Cristi Bud a fost autorul celor două goluri în minutele 17 și 70. Primul gol a fost urmarea unui șut din doi metri, după ce la faza anterioară, Stăncioiu salvase acrobatic la o altă fază de gol, la șutul aceluiași Cristi Bud. Al doilea gol a fost urmare a unei degajări eronate a portarului Stăncioiu, cu un șut imparabil din 20 metri.

Claudiu Voiculeț a primit cartonașul roșu și a fost eliminat pe finalul meciului, după ce a contabilizat două cartonașe galbene.

Pentru prima dată vom avea o Finală a Cupei României în care câștigătoarea nu va juca în preliminariile Europa League, datorită insolvenței cluburilor. Dinamo a ieșit din insolvență, dar regulamentul UEFA nu permite să participe în primul an după ridicarea insolvenței în Cupele europene. În acest sens, urmează ca în perioada următoare, Tribunalul sportiv internațional, să analizeze plângerea clubului din Ștefan Cel Mare.

Autorul celor două goluri, Cristi Bud, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Mă bucur foarte mult că am câștigat această semifinală. Contează mai puțin cine înscrie, dar mă bucur că am înscris și-mi doresc să fiu sănătos și să continui la fel. Finala cu Dinamo, o să fie o partidă grea, dar vă dați seama că vrem să câștigăm Cupa și să salvăm sezonul. Important este să câștigăm Cupa, chiar dacă nu vom juca în Europa și să mai aducem un trofeu clubului".

"Cucerirea unui nou trofeu, ar însemna foarte mult, după câte am trecut. Pentru finală, îmi doresc să fiu sănătos și cum vrea Dumnezeu, mai departe", a încheiat Cristi Bud.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.