București, 26 Septembrie 2017

CFR Cluj câștigă meciul cu Astra, în deplasare, scor 3-2 și va termina turul pe primul loc

Faza-meci-Astra-CFR-2-3

În ultima partidă a etapei a 12-a, CFR Cluj obține trei puncte în deplasare, cu Astra Giurgiu, scor 3-2 și va încheia turul campionatului Ligii 1, pe prima poziție, indiferent de rezultatele ultimei etape. Astra Giurgiu, ocupă după acest rezultat locul 5, cu 22 puncte și va termina turul pe poziție de play-off, indiferent de rezultatele meciurilor din ultima etapă și de restanța echipei Dinamo, care v-a juca miercuri, cu echipa Concordia.

CFR Cluj a câștigat meritat, fiind echipa mai pragmatică, dând impresia că s-a întrebuințat atât cât a fost necesar. A mai avut și un penalty neacordat, la scorul de 1-0. Astra Giurgiu a mai avut o bară, în ultimul minut al primei reprize, prin Marquinhos.

Golurile au fost marcate de Cristi Manea, 73 (autogol) și Alex Ioniță, '90+1, pentru Astra, respectiv Balde, '3; Ciprian Deac, '50 și Djokovic, '79, pentru CFR Cluj.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Din păcate, am făcut iar greșeli mari la golul doi și am așa un gust amar, după ce aveam 3-1, nu trebuia să avem emoțiile pe care le-am avut. Îmi felicit echipa, am făcut un meci bun, am avut multe oportunități, am dat și trei goluri și ceva prin careu, voi știți mai bine ce a fost. Una peste alta, o victorie mare, împotriva unei echipe foarte bune, care sută la sută va fi în play-off. Pe final am fost puțin obosiți, am alergat mult, trebuia să ne apărăm mai sus, dar aici la Giurgiu, nu a câștigat nimeni. În șapte meciuri, nu au primit decât un gol, iar astăzi au primit trei. Vă dați seama că efortul jucătorilor a fost mare, dar până la urmă, este o victorie fără dubii.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii