București, 18 Februarie 2018

CFR Cluj câștigă cu scorul de 2-0, meciul cu Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 25-a

Faza-meci-CFR-Cluj-v-Astra-2-0

Sâmbătă, în penultimua etapă a sezonului regular, CFR Cluj a învins pe teren propriu Astra Giurgiu, scor 2-0 și se distanțează provizoriu în fruntea clasamentului la 5 puncte față de ocupanta locului secund FCSB.

Golurile au fost marcate de Juan Culio în minutul 8 și George Țucudean, în minutul 67. De precizat că, golul marcat de Țucudean, este prima reușită a sa de la venirea la CFR Cluj pentru această echipă și al 12-lea în această ediție de campionat, care îl situează în fruntea clasamentului golgheterilor, alături de Edy Gnohere, ambii cu câte 12 goluri.

Cele mai mari ratări ale meciului au fost cele ale lui George Țucudean din minutul 6, când a șutat cu poarta goală din 6 metri, mult peste și a lui Polczak, din ultimul minut al meciului, după ce a reluat cu capul din câțiva metri, iar Arlauskis a respins miraculos.

Autorul primului gol, atacantul Juan Culio, a declarat după meci la postul TV Digi, următoarele: „Important este că am câștigat în această seară. Noi am demonstrat la fiecare meci că suntem o echipă puternică, cu o apărare bine organizată, neluând gol acasă de 11 meciuri. Asta înseamnă că se muncește mult. În play-off, meciurile sunt total diferite, este altceva, va fi mai greu, cred eu. De acum depinde numai de noi și dacă vom juca așa și câștigăm, vom lua titlul, asta este adevărat. Vom merge la București pentru partida cu Juventus, va fi un meci foarte greu și la urmă ne gândim la play-off.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii