București, 22 Noiembrie 2016

CFR Cluj câștigă cu Dinamo, scor 2-0 și își conolidează locul de play-off

Dinamo-CFR-0-2-etapa-a-16-a

Luni, în ultima partidă a etapei a 16-a, CFR Cluj a câștigat cu Dinamo, tocmai în Ștefan cel Mare, scor 2-0, prin golurile lui Ruiz, '3 și Sorsa, '27. În minutul 11, Dinamo a beneficiat de un penalty inventat de centralul Cătălin Popa, pe care l-a ratat Palic.

După trei victorii consecutive, CFR Cluj ocupă locul 5 în clasament, cu 26 puncte, deși are 6 puncte de penalizare.

Dorin Rotariu, a ratat enorm pentru Dinamo, în minutele 24, 34, 72, pentru ca în ultimul minut al primei reprize, Nemec să rateze cea mai mare ocazie a meciului! Din trei metri, acesta șutează pe lângă poartă.

În minutul 24, Dinamo putea beneficia de un penalty, la faultul portarului Marc asupra lui Rotariu, însă arbitrul Cătălin Popa nu a acordat nimic.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuță, a declarat după victoria cu Dinamo, la televiziunea Digi, următoarele: "A fost un meci foarte greu, în fața unei echipe bune, consolidate. Chiar dacă astăzi am învins, nu ne-a fost ușor. Am deschis scorul, am avut și șansă la acel penalty. Dacă marcau, la 1-1, poate alta era soarta jocului. Am reușit să facem 2-0 până la pauză, iar în a doua repriză, ne-am închis bine, am încercat să ieșim pe contraatac, chiar dacă Dinamo a avut câteva ocazii. Ne-am pregătit intens pentru acest joc. Am știut ce joacă Dinamo, dar am avut și șansă, acesta este adevărul."

"Am pornit cu dreptul acet retur, trei victorii la rând. Obiectivul nostru este să fim în play-off și sperăm să rămânem acolo, cu toate că mai este un drum lung. Sper ca și Dinamo să termine în play-off și să ne întâlnim iarăși acolo", a spus în încheiere Vasile Miriuță.

Autor, Alexandru Neață