Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 09 August 2016.

CFR Cluj a terminat la egalitate cu Dinamo, în ultimul meci al etapei a treia

Gnohere, ocazie ratata Luni, la Cluj, CFR și Dinamo s-au confruntat într-un meci din etapa a treia, terminând la egalitate, scor 0-0, ambele echipe fiind mulțumite cu rezultatul final, mai ales că fiecare au trimis mingea în bară câte odată, în minutele 59 și 60, autori Rotariu și respectiv, Cristian.

Partida a fost condusă la centru de Cristian Balaj, cel mai bun arbitru român, care s-a remarcat prin discreția în joc, iar prin maniera de arbitraj a dat curs jocului.

După acest meci, Dinamo preia șefia clasamentului cu 7 puncte în timp ce echipa clujeană cu 6 puncte de penalizare, ocupă locul 11, mai având în prezent numai două puncte de penalizare.

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat după meci la postul de televiziune Digi, următoarele: "Ne-am dorit să câștigăm, am pregătit meciul la victorie, am avut aceiași echipă cu care am câțtigat și la Giurgiu, cu care am câștigat și cu Poli, dar azi, am întâlnit o echipă bună, care a jucat foarte mult perpendicular. Ne-au creat ceva probleme, dar ocazia cea mai mare, am avut-o noi cu Gnohere, că dacă reușeam să înscriem... Au avut și ei o bară, la fel ca și noi și cred că rezultatul este echitabil, pentru că nicio echipă nu merita să câștige".

"Strategia noastră a fost să nu primim gol în acest meci. Am avut probleme la mijlocul terenului la transmiterea mingiei. Nu au ajuns mingi nici la Bizonul, nici la Roti, nici la Lazăr. CFR-ul ne-a dominat, fără să-și creeze ocazii clare de gol, în afară de bara lui Lopez. O să lucrăm la antrenamente să remediem problemele care le avem. Cel mai real test o să fie cel cu Steaua, atunci știm unde suntem. Dacă reușim să facem o partidă și după un joc bun o victorie a lui Dinamo, atunci știm cam pe unde suntem", a mai spus Ioan Andone.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.