căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

18 mai 2012, U. Cluj- CFR Cluj, 2-3

CFR Cluj a câştigat titlul de campioană pentru a treia oară în istorie

Formaţia CFR Cluj a câştigat, pentru a a treia oară în istoria sa, titlul de campioană a României, în urma victoriei de vineri, scor 3-2, în deplasare, cu Universitatea Cluj, în meci rejucat din etapa a XXXI-a a Ligii I.

Iuliu Muresan a declarat pentru www.sport.ro  : Noi suntem cei pozitivi. Ni s-au făcut foarte multe şicane pe acest sfârşit de campionat, mai ales când am fost puşi să jucăm 6 etape şi 27 de minute în 18 zile. Am făcut faţă şi sunt mândru de echipa noastră. Este meritul jucătorilor şi al celor doi antrenori pe care i-am avut în acest sezon. În mod desoebit este meritul lui Ando, care a luat echipa într-un moment dificil. Am în maşină o şampanie de 9 litri ca acelea de la Formula 1 şi o vom desface unde vom petrece. Nu ne mai interesează meciul de duminică. În meciul cu Steaua cred că o să intru şi eu, şi Arpi. Nu ne interesează cine termină pe locul 2. Al doilea loc nu înseamnă nimic. Am demonstrat că suntem cei mai buni şi am făcut faţă la acest război psihologic care s-a dus cu noi. Cadu este un mare jucător şi un mare caracter".

Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat tot la www.sport.ro  :"Nu pot să-i felicit pe campioni pentru că nu merită. Cu astfel de practici... Bravo lor că pot face de astea. Eram convins la 2-0, am primit telefoane şi le-am zis «staţi liniştit că nu bate Universitatea». Nu lasă nimic nepregătit. Ăla abia aştepta să dea penalti. Cum să dai un asemenea penalti? Oamenii dacă aranjează, nu aranjează numai cu arbitri români, aranjează cu toţi arbitrii. Ai oameni de legătură, te duci peste ei şi aranjezi. Doar n-or fi fraieri? Arbitrul le-a dat un aer cald... Când am văzut că e croat arbitrul... Când a fost sfârşitul jocului era o bucurie pe el, parcă câştigase la loto. Oamenii sunt pregătiţi. Hoţii n-au frontiere. Vorbesc de arbitri. Arbitrii din România îi ajută, arbitrii din străinătate îi ajută. Cu un arbitraj ca lumea nu reuşeau, i-au prins p-ăştia din Croaţia".

Sursa: www.mediafax.ro       

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

Fotbal Flash

Crează-ţi insigna

 
 

 

Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash