../Imagini-04-2020/Stuttgart-Hamburger-3-2.jpg

Bundesliga 2: Stuttgart trece pe locul 2, după victoria cu Hamburger, scor 3-2

București, 29 Mai 2020

Într-un meci al etapei a 28-a, din Bundesliga 2, disputat joi pe Mercedes-Benz Arena, formația locală VfB Stuttgart a reușit să întoarcă rezultatul, după ce a fost condusă cu 2-0 și să învingă Hamburger cu scorul de 3-2. Fiecare echipă a beneficiat de câte un penalti, ambele ușor acordate de centralul partidei, Christian Dingert.

Pentru VfB Stuttgart, au marcat Endo, min. 47, Gonzalez, min 60 (pen) și Castro, min. 90+2, în timp ce, pentru Hamburger au marcat, Pohjanpalo, min 16 și Hunt, min. 45+2 (pen).

Pe prima poziție a clasamentului se află Bielefeld, cu 53 puncte, urmată de VfB Stuttgart cu 48 puncte și Hamburger cu 46 puncte. Cu șase etape înaintea încheierii actualei ediții, lupta este strânsă pentru locurile 2 și 3, care asigură promovare directă, respectiv barajul de promovare, întrucât avem 4 echipe, despărțite de 6 puncte: VfB Stuttgart, Hamburger, Heidenheim și Darmstadt.

Reacția antrenorului echipei VfB Stuttgart, după victoria cu Hamburger:

Antrenorul principal al VfB Stuttgart, Pellegrino Matarazzo, a declarat după victoria cu Hamburger, conform site-ului oficial al clubului VfB Stuttgart, următoarele: „Nu am fost destul de rapizi în startul partidei, iar echipa s-a simțit sub presiune după ultimele două înfrângeri. După pauză, am făcut o schimbare tactică, astfel încât să putem pune mai multă presiune asupra adversarului atunci când se aflau pe minge și să obținem mai mult control asupra mijlocului terenului. După 2-0, nu aveam nimic de pierdut și am vrut să oferim tot ce trebuia și să încercăm să întoarcem rezultatul. Din fericire, asta am reușit să facem. Suntem încântați de victorie."

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X