București, 04 Aprilie 2018

Buffon spune că, Messi și Cristiano, pot fi comparați cu Pele și Maradona, pentru cum joacă

Cristiano-Ronaldo-gol-Torino

Din nou genial, Cristiano Ronaldo, a fost omul meciului în partida Juventus- Real Madrid, scor 0-3, disputată marți la Torino în prima manșă sferturilor de finală Champions League. Golul din minutul 64, a fost unul de pus în ramă! Pentru câteva secunde toată asistența a amuțit, nu le venea să creadă cum a reușit asemenea execuție!

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinédine Zidane, a declarat după victoria de la Torino, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: "Cristiano este în formă bună în acest moment, colegii lui sunt foarte fericiți cu el, trebuie să ne bucurăm în seara asta, dar trebuie să ne gândim la meciul greu de săptamâna viitoare, pentru că Juve nu va renunța. Nu este ușor să câștigi cu 3-0 aici".

De partea cealaltă, antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat: "Trebuie să mergem la Madrid și să ne facem jocul. Sunt dezamăgit de cel de-al treilea gol, pentru că în acel moment, am fi putut să întoarcem rezultatul în manșa retur. Acum va fi imposibil. Real Madrid a fost devastatoare în atac. Nu putea câștiga accidental, trei titluri de Liga Campionilor în patru ani."

Portarul echipei Juventus, Gianluigi Buffon, a spus: "Simțim o mare dezamăgire pentru că, probabil că nu ne vom califica. Este o rușine, dar împotriva unor astfel de echipe trebuie să fii calm și să-i feliciți, pentru că în mod obiectiv au fost mai puternici. Ronaldo și Messi, pot fi comparați cu Maradona și Pelé, pentru ceea cum joacă în fiecare sezon. Am făcut câteva greșeli, dar se poate întâmpla când te confrunți cu una dintre cele mai bune echipe."

Returul acestei duble manșe va avea loc peste o săptămână, de la orele 21:45, la Madrid, iar Real Madrid are mari șanse de a juca în semifinalele Champions League.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii