Buffon: Juventus continuă să sperie adversarii
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Buffon: Juventus continuă să sperie adversarii

Gianluigi-Buffon-JuventusBucurești, 11 ianuarie 2014. Gianluigi Buffon, portarul lui Juventus, vrea să crească și mai mult turația motorului alb-negrilor, pentru a îndepărta orice relaxare sau automulțumire. "Sunt foarte bine fizic și moral, victoriile ne ajută. De zece zile, am pornit pe un drum foarte important. Sezonul trecut, între Crăciun și Anul Nou, am avut o duzină de puncte față de cea de a doua echipă, iar în ianuarie am făcut numai 4-5 puncte și Napoli, era aproape să ne ajungă. Întărit de această experiență, vom ține piciorul ferm pe accelerație."

Juventus are 31 de titluri de campioană câștigate pe teren, iar pentru a nu pune la nici o îndoială acest lucru, Buffon spune: "Faptul că chiar și astăzi mulți insinuează și pune la îndoială cu privire la victoriile noastre - continuă portarul Juventus - . este ceva care, în unele privințe mă face să mă bucur, pentru că înseamnă că Juve a început să câștige și continuă să sperie adversarii. Așa cum am spus, ceea ce este scuza celor care nu au câștigat, pentru a se justifica la fanii lor. Juve are ceva, un pic din rolul majordomului în galben. a cui este vina? Și cu toate acestea, acum că am aproape 36 ani, mă face să fiu mândru."

Intervievat de Cristina Chiabotto pe JTV, despre Campionatul Mondial din 2022, cu privire la disputarea meciurilor turneului final iarna, Buffon spune: "Nu-mi place deloc, este o ipoteză lipsită de romantism. Lumea are nevoie de lumina, culoare, bucurie și entuziasm. Mondialul iarna, nu respectă anumite tradiții."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash