Budescu: Rezultatul ne dă un moral bun pentru meciul de la Omonia
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Budescu: Rezultatul ne dă un moral bun pentru meciul de la Omonia

Lung_Jr-paradaBucuresti, 22 iulie 2013. În meciul Victoria- Astra, disputat ieri seară la Chiajna și încheiat cu scorul de 4-0 în favoarea celor din Giurgiu, am asistat la hattrick-ul lui Budescu minutele 50, 53 și 60. Ultimul gol a fost inscris de William De Amorim, minutul 65.

După meci, Constantin Budescu a spus la Digi Sport următoarele: "Am avut o repriză foarte bună, meritul este al întregii echipe şi ne bucurăm de cele trei puncte puse în joc. E prima dată când marchez trei goluri într-un meci de Liga 1. Ne dă un moral bun pentru meciul de la Omonia."

Ioan Nicolae, finanțatorul celor de la Astra a declarat: "Ocazii am avut multe şi în prima repriză, dar din păcate omul de gol pe care îl aşteptăm, care ar trebui să fie Fatai sau altcineva, încă nu se aprinde. Adică atâtea centrări date între linia porţii şi linia de şase metri... La toate aceste centrări, din prima repriză, dacă se punea piciorul... Dar ăsta e fotbalul. Adversarul este destul de dificil, o să vedeţi că Viitorul va face figură frumoasă. Nu este deloc un adversar modest. E prima oară când Astra mi-a plăcut din punct de vedere fizic, felul în care jucătorii s-au angajat. Valoarea lor o cam ştiam... La 4-0 nici nu mai am ce să comentez. Mă aşteptam să batem şi mă aştept să batem multe echipe în acest sezon. Nu suntem neapărat o echipă de titlu, dar suntem de locuri fruntaşe. Eu cred că putem bate şi Steaua"

Au fost folosite următoarele echipe- Viitorul Constanţa: Vâtcă - Bălaşa, Ghionea, Larie (Gavra '55), Toşca - Al. Lazăr, Benzar - Thiago (Emerson '55), N. Dică, Năstăsie (Mitriţă '70) - Rusu. Antrenor: Cătălin Anghel.

Astra Giurgiu: Lung jr - Bărboianu, Găman, A. Mureşan, Junior Morais - Laban (Măţel '71), Seto - Enache (Tembo '46), Budescu (Bukari '66), William - Fatai. Antrenor: Daniel Isăilă.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash