București, 12 Decembrie 2016

Budescu marchează golul victoriei, contra FC Steaua, în ultimele secunde ale meciului

Astra-Steaua-1-0-etapa-20

FC Steaua, pierde cu Astra Giurgiu, scor 1-0, în singura partidă din Liga 1, programată în ziua alegerilor parlamentare. Budescu a reușit golul victoriei, în ultimele secunde din prelungirile meciului, după un dribling scurt în fața lui Enache și un șut din 12 metri.

În cazul unei victorii a echipei FC Viitorul, în partida de luni din deplasare cu Concordia, echipa lui Gheorghe Hagi, poate prelua șefia clasamentului, cu 39 puncte, iar FC Steaua poate coborî pe locul al 3-lea al clasamentului!

Gabriel Tamaș a fost eliminat, primind cartonașul roșu, în minutul 83, pentru cumul de cartonașe galbene.

Prima parte a meciului, a aparținut elevilor lui Reghecampf, care au dominat, au avut și o bară în minutul 28, autor Ovidiu Popescu.

Și în repriza secundă, FC Steaua a avut cea mai mare ocazie a meciului, prin Golubovic, în minutul 82, atunci când, din doi metri și poarta goală în față, nu a reușit să lovească balonul!

Atacantul echipei Astra, Daniel Niculae, introdus în teren după pauză, fiind cel care a dinamizat atacul echipei, a declarat la televiziunea Digi, după meci, următoarele: "Chiar dacă Steaua a dominat teritorial, cred eu că noi am avut ocaziile mai clare. A doua repriză am avut ocaziile mai clare, au avut și ei câteva ocazii importante. Am avut o lovitură de la 11 metri la mine, neacordată și probabil eliminarea lui Tamaș, mult mai devreme, care mă gândesc eu, că ne-ar fi făcut jocul mult mai ușor. Mă bucur că am reușit să câștigăm, pentru că, era foarte greu după acea euforie de acum trei zile, jucam meci cu Steaua. Pentru noi, toate meciurile au devenit decisive pentru accederea în play-off și nu mai aveam voie să mai facem pași greșiți."

Autor, Alexandru Neață