București, 03 Noiembrie 2017

Budescu: Meritam să câștigăm, dar este bine că am obținut un rezultat de egalitate

Florinel-Coman-primul-gol-UEFA

FCSB a terminat la egalitate meciul cu Hapoel Beer-Sheva, scor 1-1, din etapa a 4-a, a grupei G, disputat joi pe Arena Națională, asigurând-uși astfel prezența în 16-zecimile Europa League. Jucătorul meciului a fost desemnat de site-ul UEFA.com, nimeni altul decât Constantin Budescu, datorită dezinvolturii și determinării sale în teren.

Florinel Coman, a marcat primul său gol în competițiile europene, reușind să speculeze o greșeală colectivă a celor de la Hapoel Beer-Sheva, în minutul 31. Pentru israielieni a punctat Sahar, în minutul 37, după o fază foarte bine lucrată.

Mijlocașul echipei FCSB, Constantin Budescu, a declarat după terminarea partidei la televiziunea PRO-X, următoarele: „Este bine că ne-am calificat în 16-zecimile UEFA. Din păcate am avut un penalty clar la hențul în careu al celor de la Hapoel și cartonaș roșu, nu știu ce-au văzut arbitrii. A fost o fază simplă, în care erau 4 arbitrii pe 5 metri pătrați și n-au văzut!”

Despre Denis Alibec, care a ieșit în lacrimi, după ce a fost înlocuit, Budescu a spus: „Nu este normal ce i se întâmplă, a făcut destul de multe pentru Steaua. Din păcate, anul acesta este o perioadă proastă și trebuie susținut, nu ceea ce i s-a întâmplat când a fost schimbat, fiind huiduit. Nu este normal, dar asta este țara în care trăim. Se uită repede ce faci bine, din păcate, ai câteva jocuri mai proaste, te huiduie imediat. La Israel, deși pierduseră cu noi, toată lumea a rămas la stadion și i-au aplaudat 10 minute! Așa ar trebui să se întâmple și la noi, dar din păcate suntem departe.”

„Meritam să câștigăm și în această seară, dar este bine că am obținut un rezultat de egalitate. Nu știu dacă se gândește cineva acum la un transfer al meu, pentru că în primul rând nu este perioadă de transferuri. Putem discuta din iarnă, sau cel mai bine în vară. Eu sunt la ofertă, sunt mai ieftin, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus în încheiere Constantin Budescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii