Bucurie la Iași pentru Rednic și jucătorii săi, după calificarea în semifinalele Cupei României

București, 05 Martie 2020

../Imagini-02-2020/Iasi-Craiova-3-2.jpg

Miercuri la Iași, într-un meci din sferturile Cupei României, Politehnica a reușit o calificare dramatică, în confruntarea cu Universitatea Craiova, scor final 3-2 și a fost un moment de sărbătoare pentru antrenorul ieșenilor Mircea Rednic și jucătorii săi, după atâtea rezultate slabe înregistrate în acest început de an fotbalistic.

La pauză, după un joc excelent, Politehnica Iași conducea deja pe tabelă cu 2-0, urmare a golurilor marcate de Nicandro Breeveld, minutul 13 și Ovidiu Horșia, minutul 42. Partea secundă a meciului, a fost una mult mai echilibrată, craiovenii reușind egalarea prin dubla lui Dan Nistor, în minutele 54 (pen) și 90. Când toată asistența se pregătea de cele două reprize suplimentare, a venit golul lui Breeveld, din minutul 90+2, care a însemnat calificarea echipei sale în semifinalele Cupei.

Cei mai buni jucători de pe teren au fost Nicandro Breeveld, de la Politehnica Iași și Dan Nistor, de la Universitatea Craiova. Cele două goluri realizate de Dan Nistor, sunt primele reușite în tricoul alb-albastru, reprezentând și o confirmare a integrării complete în mecanismul echipei.

Declarația lui, Nicandro Breeveld, după dubla realizată cu U Craiova

După joc, mijlocașul echipei Politehnica Iași, Nicandro Breeveld, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Noi am dorit să mergem mai departe în Cupă, să câștigăm acest meci și sunt bucuros. Am avut ceva emoții din nou, dar mă bucur că este pozitiv pentru noi. Sunt mulțumit că am putut să ajut echipa, dar sâmbătă ne așteaptă alt meci. Pot spune că ne-am luat revanșa împotriva Craiovei, după meciul din campionat, dar noi trebuie să mergem cât mai departe în Cupă și să ne salvăm de la retrogradare. Fiecare meci din campionat este o finală, pentru că acum nu suntem pe un loc bun. Când am fost egalați, am întrebat arbitrul să-mi spună cât timp mai avem din meci. Am reușit apoi să dau gol și sunt foarte bucuros.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X