căutare personalizată

  

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

Stadionul National | 14 mai 2011
 

FINALA Europa League

09 mai 2012, 21:45, Bucuresti-National Arena- LIVE TEXT

Atlético

3

:

0

 Athletic

 

Athletic Bilbao, adversara lui Atletico Madrid în finala Ligii Europa. Bascii au învins Sporting Lisabona cu 3-1

athletic-bilbaoEchipa spaniolă Athletic Bilbao s-a calificat în finala Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia portugheză Sporting Lisabona, în manşa retur a semifinalelor competiţiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Susaeta '17, Ibai Gomez '45+1 şi Llorente '88, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Van Wolfswinkel, [...]


Sandu: Trofeul Ligii Europa va fi adus în Bucureşti la 11 aprilie

National_ArenaPreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că trofeul Ligii Europa va fi adus în Bucureşti la data de 11 aprilie, când urmează să fie inaugurat şi un teren de mini-fotbal în sectorul 2 al Capitalei. [...]


VÂNZAREA BILETELOR DE INTRARE PENTRU SUPORTERII ROMÂNI LA FINALA UEFA EUROPA LEAGUE 2012

Europa-League-2012Vânzarea biletelor pentru finala UEFA Europa League, din ziua de 9 mai 2012, de pe Național Arena din București, se va face exclusiv online, prin site-ul specializat, partener oficial al FRF, http://www.biletefotbalonline.ro  . Această operațiune este destinată exclusiv pieței din România, urmând să se desfășoare doar in perioada 28 noiembrie 2011 (ora 12.00, ora locală) - 18 decembrie 2011 (ora 12.00, ora locală). Cu alte cuvinte, cine nu-și va achiziționa biletul (biletele) în intervalul amintit, nu-și va mai putea procura bilet(e) ulterior.

Se vor putea achiziționa maxim 4 bilete pentru fiecare [...]

Vizita Presedintelui UEFA la stadionul National


O delegație a UEFA, condusă de președintele forului fotbalistic european, Michel Platini, s-a aflat azi, 14 mai a.c., pentru trei ore, la București, scurta vizită având drept unic scop, așa cum domnia sa a declarat în cadrul conferinței de presă de la Casa Fotbalului, vizitarea noului stadion Național, [...]

Sursa: frf.ro

Stadionul National, imagini aprilie 2011, ziua portilor deschise


Sursa:http://infoinsider.ro

  Stadionul National gazda finalei Europa League 2012

Stadioane in constructie


Stadionul_National_constructiePrivitor la stadiul lucrarilor Stadionului National, care va gazdui in 2012 Finala Europa League, au fost multe critici cu privire la stadiul constructiei si darea in functiune la termen, astfel putem sta linistiti daca ne raportam la o alta constructie de stadion, in Gabon, care are ca scop gazduirea in 2012 a Finalei Cupei Africii. Spre deosebire de africani, lucrarile la stadionul National par ceva mai avansate. [...]

Bucurestiul va fi gazda primei finale, UEFA Europa League, în 2012


Stadionul-NationalRomânia va găzdui prima sa finala europeana de fotbal. Stadionul National din Bucuresti a fost selectat de către Comitetul Executiv UEFA de a organiza în 2012 final UEFA, Europa League.
Construirea  stadionului de 55000 locuri este în curs de desfăşurare şi aşteaptă să fie finalizată până în noiembrie 2010. Acesta va fi similar ca stil cu Stadionul din Frankfurt care a fost construit înainte de 2006 şi va avea un acoperiş retractabil. La finalizare, acesta va deveni noul fief pentru echipa naţională romana, de asemenea, va gazdui meciuri interne şi internaţionale. Dinamo a anunţat deja interesul de a sustine meciuri în noul teren.
Noul stadion va fi cel mai mare din România şi este construit pe acelaşi loc ca şi vechiul Stadion Naţional, care a fost demolat la sfârşitul anului 2007. Construit în şase luni, în 1953 şi numit “23 august”, vechiul stadion a avut o capacitate iniţială de 80,000 şi a gazduit Festivalul International de Tineret în 1953. A fost, de asemenea, loc de întâlnire pentru concursuri de atletism, inclusiv World University Jocuri în 1981.
După Revoluţia din decembrie 1989, numele său a fost schimbat la Stadionul National Lia Manoliu in memoria campioanei olimpice Lia Manoliu.

Sursa: www.uefa.com

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash